Thailand bokat!

2011-03-31, 17:53:14 / Kategori: Stockholm

Idag har jag varit väldigt effektiv :D Hade endast en kund idag som bokat trippelbehandling där jag gjorde ansiktsbehandlingen, fick in en epilering på några hårstrån med..yes en till signatur där tack!

Efter skolan stannade jag, mickan och julia kvar för att göra klara våra apparatpapper med de apparater som ska va klara innan vi går in på spacenter. Blev en hel del apparater gjorda idag! Jag hann göra klar mina 2 muskelstimuleringar i ansiktet plus vakuumsug i ansiktet. Sedan gjorde mikaela desikrustation på mig.. som man använder innan klämning, så nu är min näsa ren, röööd och fin :P haha. Fick även lite direkt högfrekvens så att mickan fick gjort sina apparater. Ställde sedan upp på att färga mickans fransar och bryn som ändå går så snabbt och de blev mycket fina :) Tack för ett bra sammarbete idag tjejer!

Dagen blir ännu bättre när jag kommer hem, öppnar min mejl och ser att pappa bokat biljetter till thailand för mig och lillebrorsan! Wiiihoooo, 19 juni - 14 juli blir jag borta! Sooooo HÄRLIIIIGT :D



Och ovanpå det får jag reda på att datumarna till afrika är preliminärt bokade 23/12-2/1.. Åhhhh, kan dagen bli bättre?!

Nu ska jag städa och göra fint i lägenheten. Imorron börjar andy på sitt nya jobb på telenor där han kommer resa runt i hela sverige.. göteborg, falun och borlänge m.fl i ca en veckas tid åt gången. Så nu blir det ensamt hemma, tur jag har lilla Zimba (A) hih.


En mindre bra start på dagen!

2011-03-30, 23:38:51 / Kategori: Stockholm

Idag har det varit skola 12-20. Vaknade kl 9 av att väckarklockan ringde och stängde av den utan att tänka på att min "lånemobil2 inte har någon snooze. Vaknade efter något som kändes som 5 minuter men i verkligenheten hade jag somnat om och vaknade 10:45  alltså 1 tim 45 min senare än vad jag tänkt mig:O Nu va det jäkligt brått med tanke på att man ska ta både ersättningsbuss och tunnelbana till stationen. Snabbsminkning utan frukost och iväg till skolan. Hann precis i tid.. vilken bra start på dagen, noot :/ Trött fortfarande utan någon mat inser man att dagen är helt fullbokad utan några luckor. Och så här har det sett ut:

12:00 Samling med klassen och utdelning av slippar med behandlingar
12:30-13:30 Frans och brynfärgning
13:30-15:30 Ansiktsbehandling med frans och brynfärg
15:30-16:30 Lunch
16:30-18:30 Pedikyr utan lack
18:30-19:30 Frans och brynfärg

Under behandlingstiderna ingår även att man ska duka fram, hämta kund, rekomendation om produkter och duka inför nästa behandling. Dvs att det är sällan att man har en lugn stund när dagen ser ut så här.

Imorgon har vi bara praktik 8:30-12, sååå SKÖNT! Sen ska jag och mickan stanna kvar för att träna behandlingar på varandra :)

By the way, så är här en länk till salongen för er som är lite nyfikna på var det ligger och vilka behandlingar vi har! Dessutom är jag bokningsbar på nätet ;) http://www.yhhs.se/beauty_spa_centre.aspx

Har haft kontakt med pappa de senaste dagarna och försöker hitta datum för när vi ska åka till thailand, har ju sommarlov 17/6-1/8 .. ska bli jättekuul att få träffa min pappsi och thailand är inte så dåligt det heller :D läääängtan!




Resturang och biomys med mitt hjärta

2011-03-27, 01:01:44 / Kategori: Stockholm

Jag och andy är just hemkomna efter en trevlig kväll inne i stan med mat på jensens böfhus vid rådmansgatan. Min älskade bjöd på 3-rätters meny tillsammans med några glas röda, mums vad gott! Tur att vi var ute på resturangen i god tid..för det tog mycket längre tid än vad det normalt brukar ta? 2 timmar och 15 min innan man fått alla rätter? Jaa, det blev ingen paus mellan resturangen och bion inte, fick nästintill springa.. och ingen dricka hann vi köpa heller .. utan istället hann vi precis med någon minut till godo innan filmen skulle börja. Antar att det varit en extra hektisk kväll på jensens eftersom serveringen varit så seeg :/ Annars var maten toppen som alltid!

Kvällens biofilm blev "I am number four", action, lite romantik och spänning rakt igenom HELA filmen! Påminner faktiskt lite om twilight men med mer action :P Det kommer ju garanterat komma en 2:a.. och den ser jag fram emot!




Tack för en mysig kväll älskling :) <3


Sunshine you make me happy

2011-03-26, 10:14:18 / Kategori: Stockholm

Vilket underbart väder det är idag :) Solen lyser och fåglarna kvittrar, man känner verkligen att våren är här! Själv blir jag alltid så positiv och glad när det är soligt ute..

Gjorde en mumsig smoothie till frukost imorse med hallon, banan, ananas, naturell lättyoghurt och kesella.. en perfekt start på dagen tillsammans med lite nötter :)



Nu blir det plugg i några timmar innan jag beger mig ut för en härlig promenad (A) Sen får vi väll se vad resten av kvällen har att erbjuda..


Friday

2011-03-25, 23:53:13 / Kategori: Stockholm
Idag hade vi lektion i elterapi där vi fick träna på de elektriska apparater vi kände för! Jag och catrin gjorde cellulitbehandling på varandra och jontofores där man slussar ner härliga ampuller (vätskor) i huden för att mätta den med fukt. Blev en c-vitamin boost idag med vitaminampull och complex c kräm som båda är fulla av härliga c-vitaminer :) Nu känns huden verkligen återfuktad! Skolan slutade kl 11:30 :D Men jag och mickan stannade kvar för att träna epilering på varandra där man bränner bort hårstråna. På skolan har vi nämligen ett helt papper med olika apparater och ett med epileringar där man ska göra behandlingar på varandra när man har tid över (vilket man sällan har, när hela dagen är fullbokad med kunder) och det ska fyllas i innan vi börjar på spa i slutet av april. Så gäller att ligga i lite extra ;) Blev 2 signaturer idag då, gjorde en epilering på mig själv och en på mickan :)

Sedan tog jag tunnelbanan och ersättningsbussen hem som för övrigt körde föbi mig 2 gånger imorse för att de inte kunde ta på mer folk vilket gjorde att jag blev någon minut försenad till skolan :/ Hur tidigt ska man behöva gå upp egentligen?! Och detta ska pågå till september "suck".. Tack och lov att den mesta isen samt snön har försvunnit från vägarna nu så att jag plocka fram cykeln :)

Hoppade av i svedmyra och tog en härlig promenad med hundarna, hamnade i en skog där jag aldrig gått och lyckades irra mig vilse :P haha. Jag och min upptäckarlust! men hittade till sist tillbaka utan någon gps på mobilen då displayen råkade ut för en olycka i veckan :/ Så nu lånar jag andys gamla nokia, men samma nummer som innan.

Denna helgen blir det mycket plugg. Prov i företagsekonomi på måndag samt att jag måste skriva på mitt arbete..

Nu ska jag krypa ner i sängen så att jag är pigg imorron (A) Natti natti!

Sunshine

2011-03-23, 00:52:30 / Kategori: Stockholm
Idag har varit en helt fantastisk dag trots att det har varit skola mellan 12-20.. Vaknade kl 8 innan väckarklockan ringde, pigg och full av energi! Tog en härlig morgonpromenad på 45 minuter, frukost i lugn och ro och sedan iväg till bussen.. Jaa, bussen?! Sedan igår stängdes den gröna tunnelbanelinjen mellan gullmarsplan-hagsätra pga av renoveringsjobb till september.. så nu ska man åka ersättingsbuss i ett halvår :/ Lite halvdrygt eftersom dom är helt överfulla på morgonen och igår va det jättemånga som inte kom med bussen, dock har jag lite halvtur eftersom stureby inte är bland de sista hållplatserna på linjen (A) Tråkigt, men nu framåt sommaren blir det nog cykeln istället! Härligt med lite motion på köpet ;)
Idag har jag haft 4 kunder.. en manikyr, helkroppsmassage, ryggmassage och ansiktsbehandling med frans och brynfärg.. allting har gått jättebra och kunderna var mycket trevliga och nöjda.. verkade det iaf som (A) hih.
Imorgon är det halvdag i skolan, slutar kl 12 :D Hääärligt! och vi ska få lära oss en ny apparat. Microdermabrasion heter den och är en typ av hudslipning som ska fungera jättebra på tex akneärr. Mer info kommer imorgon!

Plugga!

2011-03-20, 15:48:31 / Kategori: Stockholm

Denna helg har jag inte gjort så mycket mer än sådant som behöver göras! Tvättade igår kl 7-12.. ingen annan tvättid ledig :/ Inte så kuul att gå upp kl 7 en helg kanske?! Konstigt nog så vaknade jag helt av mig själv och megapigg! Måste vara det underbara vädret som börjat påverka mig :P Det kändes iaf toppen att gå upp så tidigt, utvilad och att sedan ha hela dagen framför sig :D

Idag har jag suttit och pluggat hela morgonen, skrivit på mitt skolarbete om akne som ska lämnas in i april.. mindre än en månad dit. Men det känns faktiskt riktigt bra! Arbetet ska innehålla 4000 ord och jag har redan kommit upp till 2000 på 2 dagar utan att behöva spendera en hel dag med att skriva :) No worries anymore ;)



Har suktat efter en härlig promenad i det fina vädret hela denna förmiddag och det har jag verkligen gjort mig förtjänt av ;) Så nu blir det promenadis.. lite städning när jag kommer hem och eventuellt lite mer plugg..

The sun makes me happy :D


Rest in peace

2011-03-14, 23:17:35 / Kategori: Stockholm

Musseron är borta..

En förvarning om hur läget var och en resa ner till skåne som skulle bli en av de sorgligaste på länge, för att sedan resa upp till stockholm igen och invänta svar från veterinären.

Efter ett telefonsamtal igår fick jag veta att han tagits bort :( Det var för hans eget bästa då han hade nått en ålder på 32 år vilket är oerhört högt för ett sv halvblod med en mkh på 170 cm. Samtidigt som han blivit mycket sjuk och avmagrad. Det var hemskt att se hur han såg ut nu när jag var nere i skåne i helgen. Sedan i julas hade han bara försvunnit.. Men jag var förberedd på det värsta och vad som komma skulle. Vi stod i hagen tillsammans och jag kramade om honom hur länge som helst, tiden stod helt stilla och tårarna rann! Han lutade sitt stora huvud mot min kind precis som om han förstod att vi skulle skiljas åt föralltid.

 

10 underbara år tillsammans!
Vila i frid min vän


Update från Skåne

2011-03-13, 00:06:22 / Kategori: Stockholm
Idag har varit en stressig men helt underbar dag! Fast numera känns det som att jag alltid är stressad, vill så mycket men det finns så lite tid.. dvs att jag nästan alltid planerar mer än vad jag "egentligen" hinner med (A) but that's ME! ;P

Enligt min lilla planering skulle jag gått upp vid 9 idag för att hinna med allt vad jag tänkt göra, men i min planering ingick dock inte att jag skulle sitta uppe till Klockan halv 3 natten innan för att spenadera lite quality time med min lillebror som jag så sällan träffar nuförtiden.. vilket var trevligt (A)

kl 10:30, soo.. iaf, dagen blev förskjuten något! Började med morgonpromenad och sedan klippa min hund Hamlet som blivit vääääldigt påpälsad! Nu kan man iaf se hans ansikte, skägget är borta och han ser ut som en riktig hund :)

kl 13:00 Sedan åkte vi till mormor på äldreboendet... hon har blivit så duktig på att gå och jag blev bara så glad att se henne (A) efter lite mat tog vi ut henne på en promenad i rullstolen (A) härligt att det var så fint väder! så småningom ska hon få flytta hem :)

kl 16:00 Mamma dumpade av mig på lunds centralstation efter besöket hos mormor. Kändes konstigt att vara i lund igen, människor ser helt annorlunda ut än stockholmarna och det är inte samma tempo överhuvudtaget! NO stress :P haha. Mötte upp madde vid espressohouse för en fika och giirlstalk (A) hihi. Nu har vi en helg i stockholm att se fram emot <3 ;D

kl 18:00 Äntligen hemma, trött och hungrig! Skönt att få maten serverad när man kommer hem (A) Myys med familjen med melodifestivalen och vadslagning om vem som skulle vinna.. trots att ingen följt det :P Men erik var iaf min favorit! Vem som sedan vann har jag inte tagit reda på ännu, får bli imorron ;)

kl 21:30 Går kvällsrunda med Hamlet och tar en sväng inom Linda, min gamla stallvän som lärt mig allt hästvett jag har för en liten uppdatering om livet ;P

kl 23:00 kommer hem efter att ha avslutat vår kvällsrunda och drop-in besök

00:00 Sova med vovven min <3 myyys!



En bra kväll

2011-03-06, 14:46:32 / Kategori: Stockholm

Igår hade jag en helt fantastisk kväll i Stockholm tillsammans med Mickan som går i min klass :) Först blev det middag på Pizza Hut.. första gången vi åt där båda 2 och kan säga att det var mycket gott, dock väldigt höga priser för lite pizza ;P Efter middagen blev det bio på sergelstorg, såg "Min låtsasfru" med Adam Sandler och Jennifer Aniston i huvudrollerna.. en riktigt braaa film med humor, romantik och glädje som jag verkligen an rekomendera ALLA att se! :D

Varför gå hem efter biobesöket när man haft en sånn bra start på kvällen? Vi fortsatte sedan till Fridays nere vid Stureplan med goda drinkar! Mojito och margharita, MUMS! Och fler framöver ska det bli ;) Listan är lång Mickan ;) hih.

Tack för en underbar kväll stumpan!

Skönt nu när hela lägenheten är städad och fin! vilket jag hade som sysselsättning hela dagen igår, dammsugning och moppning på hög nivå ;P

Idag ska jag försöka börja på mitt skolarbete som sa lämnas in om en månad, Acne handlar det om.. varför man blir drabbad och vad finns det för botemedel mot det? Ganska intressant eftersom jag själv varit drabbad, men nu är min hy jättefin jämfört med innan (A) Roligt att man kan hjälpa andra med samma problem.
 
Och tvätta ska man också..

Höres later!


sjuklingar

2011-03-01, 22:42:04 / Kategori: Stockholm

2:a dagen som jag har varit hemma från skolan idag.. Inte lätt att hålla sig helt frisk när man bor med en pojkvän som snart varit sjuk i en vecka. Ikväll var vi hos vårdcentralen och det visade sig att andy bara hade en virusinfektion som han får vila av sig och jag får väll göra detsamma. Skönt att det inte var något allvarligt! Var först rädd för lunginflammation eftersom det rasslar fruktansvärt hemskt från hans lungor när han andas. Hoppas läkaren hade rätt (A)

Så dessa 2 dagarna har vi spenderat med att vara sjuklingar tillsammans, kollat film och gjort pannkakor :) muums! Lite "gottemat" får man unna sig när man inte mår bra (A)

Imorgon får jag hoppas att jag mår bättre så att jag kan gå till skolan, blir säkert fullt schema kl 12-20 med massa kunder nu nära alla fått lön.. vi får väll se hur morgondagen blir!




Vit Herdehund, en framtida hund för oss? Maybeee.. både jag och Andy är sjukt sugna (A)