Efter 2 veckor pa Mallis!

2009-06-25, 15:40:15 / Kategori: Barskolan
Har det hant en hel del!
Jag har det suuuper har nere! trivs som fisken i vattnet..men saknar ju sjalvklart familj, vanner och djuren dar hemma :( Har lart mej massor! har knappt hunnit sola natt eftersom vi gar i skolan hela tiden..men igar borjade jag inte forran 14:00 sa stekte hela morgonen och sen hade vi extreme flair pa stranden..gissa om jag har brant mej :/ Nu e vi lediga tills lordag ! FETT NAJJS :D Va ute pa min forsta praktikkvall i tisdags pa en engelsk beachblub ..funkade helt okej..typ bara en massa olbestallningar o vodka/redbull :P Skulle haft praktik igar med..men dom hade typ nan kontroll o grejs :/ Sa ska fa en ny praktikplats nasta vecka! (Anders min larare: "Funkar det bra pa Grabbarna Grus beachclub?") "Om det gor!" ;) Hih..vi far vall se var jag hamnar!
Har borjat trana speedpouring och tranar massor infor provet nasta torsdag pa lektionerna..
Igar var det Army Night pa Beachklubben! Fett skojj o galen kvall med hela Barskolaganget ;D Kommer lite bilder senare!

Nu ska jag tillbaka till rummet, plugga lite drinkar ;P Sen blir de vall ner till stranden och trana lite flair med dom som redan e dar nere!

Har aven bestamt mej nu for att jag ska stanna kvar! Har nagra killkompisar som jag ska dela lagenhet med om allt funkar som det ska..och sen kommer andy assa ner o stannar :) Bara att borja soka jobb nu ocksa!! Lite svart eftersom har fortfarande inte kommit sa mycket folk och da behover dom ju ingen personal..men hittat nagra stallen :)

Hoppas att alla mina underbara vanner har det bra dar hemma!
Och att vadret inte e allt for daligt ;)

PUSSAR I MASSOR <3

Barskolan Dag 6

2009-06-18, 19:40:14 / Kategori: Barskolan
Sitter på E:4an bar o resturang nu ..fick låna min rumskompis Annas dator :) Skrevs precis ett inlägg o allt försvann :/ Har inte lust att skriva om allt som så blir bara en snabb uppdatering om hur allting e här nere! ;) Igårkväll va det Kinky Pinky Night på GrabbarnaGrus Beachclub där temat va antingen kinky lr pinky ..lr både och ;) Körde även barrunda med lärarna innan vi drog till Beachklubben, asballa ;) Alla söp sjukt mycket..och det blev en helgalen kväll! ;D

Idag har vi vatt Lediga från skolan så drog ner till stranden för att schteeka! NAJJS med lite bränna ;) Brukar ju inte ha så mycket tid till det i vanliga fall eftersom vi går i skolan..och när vi väl har några timmars rast så e man så trött att man bara vill hem och sova lr äta :P

Bilder från igår finns på: http://www.facebook.com/album.php?aid=275110&id=861785095&l=151751b77c

Imorron e det fet midsommarfest för med fri bar o mat på Beachklubben.. En väldigt stor happining i Magaluf ! ;)

Ha de bra folket! Pusssss

Barskolan Mallorca Dag 3

2009-06-16, 16:08:30 / Kategori: Barskolan
Idag sa har jag faktiskt varit har i 2 hela dagar! 3 om man raknar med forsta kvallen!
Forsta kvallen hade vi valkomstmote och utgang som varade langt in pa morgondagen! Delar rum tillsammans med 3 andra skanska toser som e helt underbara.. kommer sjukt bra overens! Och alla i grupp 4 har galet skojj tillsammans. Redan nu dag 2 sa har vi fatt lara oss sjukt mycket..formiddagarna bestar antingen av flairing lr bartending och lektionerna ar mellan olika tider mellan 12-21 pa dagen och vi har alltid 2 lektioner per dag. Flairingen idag var sjukt skojj! Ar impad av att det gatt sa bra .. Du far nog se upp nu Andy ..lite konkurrans maybe! haha. Nu ska jag snart tillbaka till rummet..sitter pa ett internetcafe precis bredvid hotellet.. ska ha lektion i bartending 17-21.30 ..blanda afterdinner cocktails..muuums! Ikvall blir de os..va hemma igar sa nu e jag laddad for en handelserikkvall i magaluf!

Hoppas att ni har det bra dar hemma!

Puss puss

Guess what?!

2009-06-05, 22:10:51 / Kategori: Allmänt

Jag blev GODKÄND på teorin! Känner mej enormt lättad, glad, stolt..jaa..väldigt mycket på en gång ..wiooohoo! Ett steg närmare körkortet ;D Va faktiskt inte så nervös innan provet. Hade bestämt mej för ovanlighetens skull att inte råplugga igenom boken precis innan..som jag annars brukar göra :P dumt nog! Då blir man ju verkligen förvirrad om nått ;P På tisdag så får ni hålla tummarna för mej..för då har jag uppkörning ;D

Efter provet så åkte jag till Elin när jag ändån va i malmö och skulle kolla färg till min hårförlängning som hon ska sätta i nästa vecka..hittade dock ingen som passade, så hon ska ringa mej imorron så får vi väll se vad som händer :) Blir säkert bra oavsett vad :)

Övningskörde med pappa en massa, tränade pickparkering..och börjar jue faktiskt bli riktigt grym xD Blir mycke träning i helgen nu . men de e skojj att köra bil :) hihi!

Blir hemmakväll med papsen idag, han åker ju trots allt hem på tisdag..

Hoppas alla får en trevlig fredagkväll! ;)
Ciaaoo!


Bio med Madde :)

2009-06-04, 22:02:10 / Kategori: Allmänt
Nu har jag just kommit tillbaka från en heldag i Lund. Har suttit och pluggat intensivt precis hela dagen. Gjort tester, sen haft körlektion..körde ut till Nova helt felfritt :D och Mats visade hur man gör kontroll av bilen där :) Lätt som en plätt! Efter de va det dags för teorilektion från 16:00-18:30..tror jag va favoritelev :P haha. Kunde typ svaret på alla frågor ..så om ingen sa nått så frågade han hela tiden mej "Emelie, du som e så duktig, kan du inte denna så blir det piskan" :P haha....men de borde man väll om man ska ha uppskrivning nästa dag ;O Fast de visste jue inte han (A) hihi ;)

Kändes verkligen som jag behövde en paus från pluggandet, så träffade Madde efter och åt på Mårtenssons (ovanligt) :P haha, Innan vi drog på bio för att se "Flickvänner från förr"! Riktigt bra film med allas vår favorit Matthew McConaughey i huvudrollen ;) Visst ska man tro på kärleken!



" Den världsberömda modefotografen Colin Mead är sinnebilden för en playboy. Han är snygg, självsäker och framgångsrik, framför allt när det gäller kvinnor. Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon. Colin verkar ha precis allt han önskar sig, allt utom kärlek. Men å andra sidan är kärlek inte något som Colin saknar eftersom han inte tror på kärleken. Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hålla sig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek. Men allt förändras då Colin återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig. Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner..."


Tack för en mysig kväll madde! Det behövdes ;D<3

Nu blir de läsa igenom körkortsboken lite..pappa ska förhöra mej sen så att jag kan det ordentligt ;) 

Godmorgon!

2009-06-04, 09:34:20 / Kategori: Allmänt

Igår kväll så kom pappa, än så länge så känns allting bra :) Ingen som har lyckats stöka ner hela köket än! Och hoppas verkligen att grabbarna e så duktiga att dom kan hålla ordning medans jag e borta.  Ska göra en massa internettester, ha körlektion och teorilektion ikväll! Detta kommer bli en lång dag..men vad gör man inte för körkortet ;) Precis som igår, satt jag precis hela dagen, sjukt trött på kvällen. Men men, bara idag jag måste ligga i åsså! Uppskrivning imorron :O sjukt nervös!

Först blir det ner en sväng till stallet för att släppa ut hästarna och fixa lite. Fölet har växt en massa och är väldigt stabil i benen..med tanke på hur mycket hon busar nu ;P




Full fart framåt typ ;)

För övrigt så önskar jag min pojkvän, Lycka till på halkan idag! ;)

Ha de bra allihopa!
Ciaoooo ;)


Stressad?!

2009-06-02, 22:45:23 / Kategori: Allmänt

Efter att jag träffat linda så känns det som om dagen bara har flugit iväg..utan att jag har gjort någonting vettigt :/ Skulle ju åka till körskolan och plugga lite..men har kännt mej helt hängig så funderade på att plugga lite hemma och har gjort mitt bästa! Blev dock inte mycket plugg :/ Blir att ägna hela dagen på körskolan imorron istället.

Till sist så lyckades jag tvinga mej själv att iaf gå ner till stallet och fixa lite. Skönt att träffa "stallLinda" och snacka lite (A)

Känns som tusen tankar och funderingar bara flyger runt i huvudet på mej.. känns som om det ska bli kortslutning :/ :P Fast egentligen borde det inte vara så svårt..fokusera på en sak i taget kanske?! Som om de funkar :S
Pappa kommer tillbaka från England imorron, vilket innebär att han kommer flytta in i huset och mamma kommer flytta ut! Eftersom dom nu är skilda ..vilket innebär att jag får bo ensam med två stökiga grabbar ..pappa som e bäst på att stöka ner och en trotsig tonårs lillebror som skiter i allt. DETTA kan bara resultera i en sak..nämligen KAOS! :/
Måste verkligen fokusera på uppskrivningen nu!



Ikväll är min kära pojkvän Andy på studentfest i Malmö..har snart varit tillsammans en månad (A) Tycker om dej mer och mer för varje dag som går <3


Tiden bara rullar iväg!

2009-06-02, 16:59:14 / Kategori: Barskolan
Träffade Linda idag :) Solat och gjorde debut för första badningen detta året! Doppade mej dock bara halvt :P Inte alls lika modig som henne ;) hahah ^^ Inget får någonsin komma emellan oss igen <3

Känner mej sjukt stressad nu.. känns som jag hat så himla mycket att göra :/ uppskrivning denna veckan och uppkörning nästa vecka..studenter och sen åker jag ;O Tiden går så sjukt snabbt! Kommer sakna Andy galet mycke..men det löser sej..han har lovat att komma o hälsa på mej ..så länge jag inte kör några bodyshots när han kollar på ;) Undantag när han får vara med ?! (A)

Så här kommer jag bo under 3 veckor i Magaluf!


Ändån helt okej ;)

Nu e det snart dags för mat! Mamma har köpt jordgubbar till efterrätt, muuuums :D