Best friend ever!

2012-05-15, 16:55:03 / Kategori: Mallorca 2012

Wohoo! Igår landade min fina natalie äntligen på Mallorca! 10 dagar ska vi spendera tillsammans :D just what I needed! Hyrbil och roadtrip à la Palma, vatt på marknad och en massa mys på stranden har vi redan hunnit med :) och ännu mer kommer det bli ;) njuta av sista solen nu, en promenad ner till hamnen och kolla lite affärer! Delad glädje är dubbel glädje <3


Update!

2012-05-14, 00:13:55 / Kategori: Mallorca 2012

Igår invaderades hela Alcudia av massa athlether! joo, kaos när jag skulle till jobbet.. vägarna var typ avspärrade och det tog väldans tid att ta sig fram när man skulle korsa marathonspåren! Är sjukt impad av alla som var med! Ironman 70,0 med simning, cykling och löpning! Idag har varit en väldigt lugn dag i spat, bara haft 3 behandlingar... ryggmassage plus fot och benmassage på samma kund sen aromamassage och pedikyr. Skyndade mig hem på lunchen för att hämta träningskläder inför min eftermiddagsrast för att kunna vara med på Energypasset, man får ju passa på att röra sig lite när man har rast och när det dessutom finns platser över på passen ;) Har världens gulligaste roomie som kommer hem med ahlgrensbilar och chokladpengar när man ligger nerbäddad till en film! Just what I needed, haha! tack Teiyo :)

Imorron kommer Natha! ÄNTLIGEN <3 läängtat så sjukt mycket och ska bli så jävla kuul!


Just another monday at bananas!

2012-05-08, 13:13:59 / Kategori: Mallorca 2012

Sjukt rolig kväll på bananas igår! Förfest med Malin och mette :)Träffade sedan på ett gäng med söta göteborgska tjejer! Och vi shakade ass hela natten lång!! Fick gratis shots och dricka i baren.. Vip I like ;) lyckades även hålla en konversation med en spanjor med min "hitte-på" spanska.. Haha! Lite framsteg gör jag allt ;) på sunwing e de inte lätt.. Inte nog med att man ska förstå danska och norska :P


Wifi, i loove!

2012-05-06, 22:16:02 / Kategori: Mallorca 2012

Nyss hemkommen från en härlig joggingtur i solnedgången längs stranden! De man inte hinner på morgonen får man hinna med på kvällen ist ;) och e man morgontrött så e man! Bull lääge :P dagen har varit fullspäckad med behandlingar och det börjar bli läge för gästerna att boka några dagar i förväg, fulla gymklasser och fullt ös i spat! I like :) tänkte dra över till kollegorna o kolla film, bor precis grannar! Men blir nog en "tidig" kväll (a) jobb imorgon som vanligt 9:30-19.. Btw blev överlycklig när jag tittade på mobilen o ser att den är inloggad på wifi!! Tack kära granne, jag bara lånar ditt internet ;) haha. Ska försöka lägga upp lite bilder så småningom också gott folk! Så ni kan se hur härligt jag har det här på Mallorca :) ciaooo som vi säger i spanien!


Ledig torsdag!

2012-05-03, 19:53:03 / Kategori: Mallorca 2012

2a lediga dagen denna veckan och varmaste dagen på länge! Började dagen med ett corepass och joggingtur längs stranden.. Soo underbart! Massa scteek på playan och nu liknar jag typ en kräfta ;O what happened! Avnjutit sista solen på takterassen! Life is good :)


Valborg!

2012-05-01, 18:50:34 / Kategori: Mallorca 2012

Trots saknaden av svenskt valborgsfirande i Lund .. med stadsparken, grillning och alla fina vänner! Så hade jag en awesome kväll igår på ett fullpackat bananas :D wohoo.. Äntligen börjar säsongen komma igång!! Lärt känna en massa nya människor, shottat massa tequila och shakat en jäkla massa ass ;) haha. 15 kr för en shot är btw inte helt fel.. Ibland är det bra att va vip! ;) förmiddagen har tillbringats på beachen och ikväll blir de filmmys!