Malllis

2012-03-29, 13:33:11 / Kategori: Mallorca 2012
5e dagen på Mallis! Trivs som fisken i vattnet och är omringad av underbara människor, just loove it :) Har stranden och havet som utsikt ifrån spaet där vi kommer jobba.. och denna veckan har vi byggt upp allt från scratch. behandlingsrummen har inretts som vi vill ha det och produkter har plockats fram och inventerats.. roligt att vara med och starta upp något från början :) På söndag öppnar hotellet och första gästerna kommer. Igår kollade vi på showteamet som hade uppvisning ifrån showskolan som är här på mallis.. alla team som ska jobba för ving får vara här under några veckor och lära sig alla nummer innan de åker iväg till sina olika destinationer... Såå gryyymt duktiga!! Idag är vi lediga.. skönt med lite återhämtning efter den tokiga festkvällen igår.. blir invigning av bikinin o playan :D

Helvetesmorgon, check!

2012-03-24, 13:39:38 / Kategori: Stockholm

Herregud, vilken jäävla morgon! Inte många timmars sömn och uppe med tuppen! Packat ner sista lådorna i källaren, städat hela lägenheten, packat klart resväskan.. Släpat resväskan hem till Raffe.. Käkat frulle o duschat och just när jag ska sticka upptäckten jag att .. Jaa, jag har glömt nått?! Paaaanik... Var kan grejorna va? Kastade jag dom? Kan de ligga i nån flyttkartong.. Isf vilken :/ springer hem och rotar igenom alla flyttkartonger i förrådet som jag för övrigt ställt iordning väldigt fint.. Nu e de kaos! Men jag lyckades iaf hitta vad jag letade efter plus lite till (a) just my luck! Snabba ryck hem till Raffe och snabbt som satan ner mot tunnelbanan. Sitter nu på arlanda express.. Fortfarande på högvarv! Incheckningen stänger tydligen om 20 min.. Jag har alltså 10 min på mig att hitta rätt!! Guud, tur Malin är på plats!! Wohoo, wish me good look ;)


Sista dagen i Stockholm..

2012-03-24, 02:48:13 / Kategori: Stockholm

..Har varit underbar trots "sista-minuten stressen"! Tackar en underbar man som lyckades fixa mina dataproblem igår! Vet inte vad jag hade gjort utan dej (a) hade även en supermysig kväll!

Idag vaknade jag upp till superhärligt väder, värsta vårvärmen och gassade på ordentligt! Sådär lagom fräsch hann jag iväg till både kontor och skola för att fixa lite saker precis som jag hade tänkt. Dock blev allting lite försenat när jag senare på dagen missade bussen hem från stallet.. Kul att den bara går 1 gång i timmen också?! Hmm, njää inte riktigt! Hade iaf en supermysig ridtur på min fina kille och fick bli lite extra kvalitetstid med honom! Kommer dröja länge innan man får galoppera över fälten igen med en vacker hingst.. Åhh, underbar känsla som jag kommer sakna :( lite saker kvar att fixa i lägenheten men det får vänta tills imorgon. Tackar Mickan för en underbar kväll! Här har vi en vän som verkligen tänkt på allt.. Tända ljus, en flaska vin, bakat kakor och pizzamys (a) du är för goo vännen :) älskar dig sjukt mycket och herreguud vad jag kommer sakna DIG <3 glöm inte att jag bara finns en "vibe" bort ;) <3 sköt om dig! Pusss


Stressjäävlapanik!

2012-03-22, 20:54:29 / Kategori: Stockholm

Inte hunnit med så mycket som jag "borde" idag! Fattar inte hur det kan ta så jääkla lång tid att packa klar en resväska och sen packa ner resten i lådor?! Hmm.. Nu står iaf lägenheten full med flyttkartonger och imorgon ska allt bäras ner i källaren och lägenheten ska städas :/ totalt otaggad! Suttit med den jävla skrivaren halva dagen.. Lyckats skanna in mitt pass som ska skickas till hotellet, men lyckades däremot inte få igång faxen.. Hur gör man?! Försöker skicka via mejl istället.. Och efter en halvtimme så håller den fortfarande på att ladda :/ så jävla stor kan väll inte filen vara.. :/ får ta hjälp av mitt fina dataproffs och dejt ikväll (a) hope for the best! Imorgon måste jag även sticka förbi kontoret och skola för att lämna lite grejer, sen stallet.. Städning och tvättning innan mys med Micka.. Jaooo, panik har jag för att allt ska vara perfektion innan jag åker! Ikväll ska jag bara försöka njuta och ha trevligt med "schnyggis" ;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/433232/images/2012/pic_195093091.jpg" class="image">


Goskväll med sjuklingen

2012-03-21, 17:58:43 / Kategori: Stockholm

Passar Nelson för sista gången idag innan jag åker, kommer sakna denna goa kille som jag vatt "extramatte" åt extremt mycket.. Förra veckan blev det inte mycket passning då han blev inlagd på djursjukhuset, och ännu vet dom inte helt vad det är för fel. Antingen fel på någon nerv som gör att ögon och käke hänger eller en tumör.. Usch! Hoppas verkligen inte att det är något permanent :( han har ju inte ens hunnit bli 10 månader så händer detta trååkiga.. För en månad sen så var han en trotsig tonårsgrabb som drog hej vilt i kopplet, kunde inte titta på en annan hund utan att bli tokig och var allmänt "stökig", men med mycket träning i koppel, hundmöten och glädje så har han blivit jätteduktig! Hoppas verkligen att han blir bättre snart <3 blir en mysig och lugn kväll med mycket kärlek..



https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/433232/images/2012/pic_194917096.jpg" class="image">


Long time no see..

2012-03-20, 23:50:01 / Kategori: Stockholm

Haft en supermysig dag med mina underbara tjejer i gamla stan för lite kvalitetstid och lunch :) sista gången jag träffade Elin innan jag åker.. Kommer saakna dig oerhört mycket gumman :( hoppas du har möjlighet att komma och hälsa på nån gång i sommar (a) börjar nog först inse nu att det är på riktigt, om 4 dagar flyttar jag! Lägenheten är full med flyttkartonger, resväskan ska packas, det ska städas innan nya hyresgästen flyttar in, massa produkter och behandlingar ska pluggas in och de som betyder mest kommer jag inte få träffa på väääldigt länge <3 saaaknar mina vänner och Stockholm redan..




Everything ain't easy..

2012-03-19, 17:57:05 / Kategori: Stockholm

Packning för 7 månader kan inte resulteras i mer än paaanik!! Och då var bara halva garderoben genomarbetad :P jag döör.. Vilket i-landsproblem!


SÖS

2012-03-19, 09:00:47 / Kategori: Stockholm

Sista besöket på Södersjukhuset idag.. Hoppas på det bästa! Everything has it's ending..


Sista utgången i Sverige på ett tag!

2012-03-19, 08:56:54 / Kategori: Stockholm

Haft en gaaaalen och heltokig helg! Fredagen spenderades med Malin på stammishaket lemonbar på kungsholmen .. På något sätt lyckas vi alltid gå vilse?! Hamnade vid nått sjukhus område mitt i natten.. Läskigt! En taxi blev vår räddning ;) kvällen fortsatte med afterparty a la stureby! tacokväll med underbara vänner på lördagen och superrolig dokumentation av kvällen ;) underhållning på hög nivå i mobilen dygnet runt, haha. Kommer vara fina minnen på mallis när saknaden kommer krypandes (a) festligheterna fortsatte sedan på Stureplan! Tack för en awesome helg ALLA <3 igår avslutades helgen med bäästa söndagsmyset.. Gilla :)


Just DO IT!!

2012-03-15, 22:58:04 / Kategori: Stockholm

Köttat 1 timme på crosstrainern!! En halv mil och över 1000 kalorier.. 1 timmes styrketräning på de ;) nu köööör vi ALL IN! :D (och ja jag är stolt and I like it)


Massage deluxe!

2012-03-15, 18:11:01 / Kategori: Stockholm

2 intensiva kursdagar på dermarome och 3 nya massager har jag lärt mig!! Mycket att ta in på en gång.. Så nu ska jag bara låta allt smälta (a) Igår blev det även träning på aromamassagen så nu sitter den lite bättre iaf :) fler träningsobjekt godtages tack!! Ikväll bär de iväg för ett tufft träningspass på gymmet! All in :D


"Jag kastar ut det sista av dig som finns kvar i mitt liv"

2012-03-14, 00:01:35 / Kategori: Stockholm


Just a simple day

2012-03-13, 23:59:48 / Kategori: Stockholm

Jaha, då va man med om att brandlarmet gick på gymmet ikväll.. just när jag var halvvägs till mina 40 minuter! Gick ut o kollade läget i stora gymmet och alla killar fortsatte träna :P så på crosstrainern igen för ytterligare 20 minuters kondis ;) nån minut senare slutade det.. men ändå wieerd!

Dagen har spenderats med städning, tvättning och annat nödvändigt inför resan.. prockat fram resväskan och flyttkartonger och i veckan ska det börja packas ner! Nuu går tiden snabbt.. bara 11 dagar kvar!

Kurs på dermarome imorron med Malin! woop woop :)


Vilken underbar start på veckan!

2012-03-12, 20:16:04 / Kategori: Stockholm

Hade en supermysig kväll med Mickan igår! Träffades först i stan och sedan drog vi hem till mig för tjejkväll och matlagning.. Gjorde hemmagjorda hamburgare och plockade fram grillen för första gången i år! Mästerkockarna på G och det blev supergott! ;D

Idag har jag passat Nelson och vi har verkligen gått stan runt i det underbara vädret! Blev en 2,5 timmes runda runt djurgården, gärdet och humlegården :) underbaart! Träffade även Mickan som joinade en sväng.. Nu blir de kvällsmys med en trött vovve (a) bjuder på lite bilder från dagen! Underbaaaara Stockholm <3


 
















Slutet gott ALLTING GOTT!!

2012-03-11, 15:46:39 / Kategori: Stockholm

Haft en grym helg som blev allt mer än lyckad ;) fredagskvällen tillbringades med Malin och det som påbörjades med lite vinmingel avslutades med en gaalen utgång! In i dimman säger jag bara ;D Väl framme vid nattklubben upptäcker vi att Chanel är spårlöst försvunnen.. Varav nycklar, mobil, kort.. Ja ALLT är borta! Vad fan häände?! Pusselbitarna har iaf börjat falla på plats.. Är evigt tacksam till mannen som hittade min älskling (a) slutet gott allting gott! Och det kunde inte blivit en mer perfekt kväll! Nu får mallis se upp ;) Igår fortsatte festligheterna med skumpa och examensfest för en av hennes vänner!

Efter lite jogging i det underbara vädret idag drar jag vidare till stan för att träffa Mickan för qualitytiiime! :D


Fredag!

2012-03-09, 15:08:39 / Kategori: Stockholm

Hade en supertrevlig kväll igår med C.. Blev bjuden på fin resturang med god mat och vin sen massa myys (a) väckarklockan snoozade tusen gånger imorse.. Förstår inte varför man snoozar en timme ist för att sova ;) men men.. Killar asså?! :P när han dratt till jobbet blev det städning av lägenheten som va allmänt kaos!! Nu e den däremot tipptopp ;)

Har precis varit ute med Nelson 1,5 timme runt Djurgården och gärdet.. Känns i rumpan efter alla backar och får räcka som dagens träning ;) passning 12-17 .. Sen träffa min goa kollega Malin som jag lärde känna i veckan på vings utbildning för lite vinmingel ;) 15 dagar kvaar! Woop woop :D


Sista dagen på vings spaskola!

2012-03-08, 20:52:57 / Kategori: Stockholm

Gått igenom alla övriga behandlingar inför resan idag, umgåtts med härliga tjejer och vi är alla ett sjukt glatt och TAGGAT gäng som alla längtar efter samma sak.. Sätta oss på flyget och dra ifrån Sverige nuu!!

Igår fick vi äntligen flygbiljetterna! Den 24 mars kl 14:50 lämnar jag landet :D wohoo!

Hem till C ikväll för middag, film o träna massage.. Tur nån ställer upp ;)


Utbildning Ving Dag 3

2012-03-08, 01:04:08 / Kategori: Stockholm

3e dagen på gymmet och 3e dagen på vings utbildning! Igår fick vi lära oss decleors aromamassage i par om 2.. Riktigt rolig behandling att ge och skön att få :) och idag fick vi lära oss hot oil massage som är precis som det låter.. En massage med varm olja där man arbetar med hela kroppen, annorlunda och häärlig! Denna variant ska vi även göra om till en chokladmassage på plats om så önskas.. Och gud vad den där chokladen doftade gott! Dessutom ger den superfin lyster till huden ;) Imorgon ska vi få dvd skivor på båda massagerna så att det kan tränas hemma.. Riktigt grymma ska vi bli :D Hmm?! Nu måste jag bara hitta någon som har en dvd spelare och nån som vill bli mitt massageoffer?! Haha, men blir nog inte så svårt att hitta ;) imorgon är det återigen samling på elisabethskolan för att gå igenom ännu fler behandlingar! Blir även en sista dag med alla goa spatjejerna som man lärt känna :( men vissa lär vi träffa på mallis när vi kör några av våra många partykvällar ;) annars blir de kanske nån annan säsong! WHO knows what happens?!


Another wonderful day!

2012-03-06, 09:30:58 / Kategori: Stockholm

Godmorgon alla glada!
Idag vaknade jag före väckarklockan ringde hur pigg som heelst, dessutom skiner solen och det känns verkligen som våren är här :D så underbart när man känner sig utvilad och verkligen vill kliva upp ur sängen ;) sjukt nöjd efter gårdagens träningspass och känner hur träningsvärken kommer smygandes.. Nån nytta gjorde jag allt ;) avnjutit en mumsig frukost med färsk ananas och yoghurt.. Nu blir det kurs hela dagen och träning ikväll!! :D livet känns underbart!


Utbildning för Ving!

2012-03-05, 19:33:30 / Kategori: Stockholm

Idag har varit en vääldigt händelserik dag! Mycket info och många intryck av första dagen på vings utbildning som består av totalt 4 dagar. Roligt att äntligen få träffa alla andra som också ska jobba som "spa host" på vings olika destinationer och känner redan nu att jag är supernöjd med mina arbetskollegor! Una som jag har gått i samma klass som och Malin verkar urgullig, vårt team kommer även bestå av 2 personer till ifrån fitness.. men dom får vi träffa på plats :) Ja, det var väll meningen att vi skulle få svar på de flesta av våra frågor.. men vissa saker får vi helt enkelt reda på när vi kommer ner istället ;) Ska bli sjukt spännande! Idag blev det mest genomgång om ving koncernen, riktlinjer och försäljning. Imorron blir det teori på förmiddagen och sedan ska vi få lära oss behandlingar :D kuul!

19 dagar KVAAAR!!


Återhämtning!

2012-03-04, 22:08:55 / Kategori: Stockholm

Börjar bli människa igen! Bigbrother och pizzamys gör min kväll <3 utbildning för ving imorgon :D woop woop!


Herreguud!

2012-03-04, 16:28:08 / Kategori: Stockholm

Vad f***n hände igår?! Kvällen började och slutade galet! En utgång utöver det vanliga kanske... Efter några drinkar, vin och skumpa hamnade vi på the lab där vi träffade på mini weisse och demonen!! Afterpaarty och en iPhone mindre så mår man som man förtjänar! Tur att man fick en extra iPhone när den förra plötsligt försvann också ;) sova lite nu kanske.. Blev ju inte så mycket sömn inatt ;) check! Tack för en oförglömlig kväll Mickan!! Av det jag minns iaf :D


It's all about me

2012-03-02, 22:06:38 / Kategori: Stockholm
Efter en vecka full med hårdträning passar jag på att unna mig ett glas vitt, bara vara jag och njuuta! Känns dock lite tomt utan varken hund eller katt :( vet att båda har det bra och är i goda händer nu när jag snart ska resa iväg.. vilket känns väldigt tryggt (A) mina djur betyder verkligen oerhört mycket för mig och det har varit superkul och mysigt att ha Hamlet här uppe denna veckan, han är så duktig med träningen nu.. har honom lös överallt, han åker tunnelbana som om han aldrig gjort annat, följer med till mina nära och kära och får dessutom många förbipasserandes hjärta att smälta. Ja, han är ju inte annat än söt!

Imorgon ska det sovas ut ordentligt, tränas, städas och ladda inför en grym kväll och värdinna för prepaarty! wohoo ;)

3 veckor kvar till avfärd! Ït's the final countdown baby..


Dagens Metro

2012-03-02, 21:32:36 / Kategori: Stockholm

Äntligen en förklaring på jävla kummelnäs! Ganska stor skillnad från Östermalm ;) haha..


I don't wanna lose you!

2012-03-02, 10:37:41 / Kategori: Stockholm

Påbörjade dagen med joggingtur och långpromenad med Hamlet i det underbara vårvädret! Ska in till stan och lämna honom hos Raffe som ska ta med honom ner till Skåne ikväll.. Kommer sakna honom så sjukt mycket! 8 månader innan vi ses igen :( <3