myskväll med ems

2009-11-28, 02:32:24 / Kategori: Allmänt

Haft en supermysig kväll med Ems :) Kollade på idol.. Tycker då inte att Mariette skulle åka ut..snarare Calle :/ Men men..kommer ändån sluta med Tove o Erik i final .. det har jag förutsett :P lr hoppas iaf ;) ..  båda är oerhört duktiga! Vem tror ni på..?



Efter idol såg vi "A walk to remember" .. en helt underbar film som alltid e lika braa (A)

Väl hemma står brorsan o bakar kladdkaka :P HAHA! Skönt att slippa komma hem till fest o massa ungar i hela huset iaf :) *nöööjd*

Nu ska jag sova .. blir en lång dag imorron.. först stallet, shopping med Ems sen o därefter FIIRA madde liten ;)

 


bartender på idol

2009-11-27, 19:37:27 / Kategori: Allmänt
Nu e jag hemkommen från stallet .. skulle egentligen jobbat på idol ikväll..men sjukt ont i ryggen :/ Tråkigt, jag som ville jobba! Men blir att kolla idol på teven istället..brukar nästan aldrig kunna se nått från arenan iaf iom att min bar e utanför typ ..

Ska snart iväg till Emelie för lite kvällsmys :)

Bäst att jag inte e borta alltför länge.. lämna brorsan ensam hemma när mamsen e borta brukar inte sluta särskillt brao :/

Imorron blir de utgång med Madde och resten av tjejgänget :) Ska fiiira madde att hon blir 20 ;D Kommer bli GAAAALET SKOJJ !!!

ingen lust alls..

2009-11-26, 18:23:17 / Kategori: Allmänt

Hamnade till sist hemma hos andy igår o tillbringade natten där :) Så fort han släppte in mej genom dörren ringde min mobil o jag kunde inte hitta den :/ Kanske inte så braa precis utanför dörren till hans föräldrars sovrum..vill ju inte att dom skulle bli väckta mitt i natten ;O Brorsan hade tydligen undrat varför jag hade försvunnt mitt i natten ;P Skummis! Sakna mej väll ;)

Har vatt en mysig dag iaf :) Vatt en runda i stallet för ett tag sen o nu ska jag snart iväg på ledsagarjobb.. 18:30-21:00..

Världens mensvärk o ceeepeont i ryggen har jag fått :/ får se om jag klarar jobba imorron.. skulle ringa chefen imorron bitti o se hur jag känner mej då! Tråkigt egentligen eftersom jag skulle vara bartender under idol på malmö arena :( Men vi får se..inte roligt att jobba när man inte mår bra ju!


En helt vanlig dag på Donkan

2009-11-25, 21:49:41 / Kategori: Allmänt

Då e man nyss hemkommen från jobbet ...
jobbat 12:00-21:00 på Donkan idag.. lååångt och skitdrygt pass :/ haha..o jag gjorde bort mej lite halvt ;O Har nya headsett som man har på beställning o jag e ju inte riktigt van vid dessa :/ Så när jag skulle prata med mina kära medarbetare om hamburgaren skulle vara med eller utan lök så sa jag det i Mcdriven..tryckte fel knapp o hela grejen ekade lixom o där stod jag o babblade i Mcdriven medans folket i bilarna satt något förvirrade :/ :P heh.. lite halvt pinsamt jaa! ;) 
Man hinner inte göra något innan jobb (iaf inte om man vill få sin skönhetssömn) och man hinner inte göra något efter .. :/ med andra ord så e typ hela dagen förstörd!

Trött som jag va imorse så snoozade jag en timme :/ Jaa, jag har en tendens att stänga av klockan hela tiden o sen somna om..tror jag gör de i sömnen typ :S Men stängde av den till sist..för andy verkade lite småsuur för att den ringde hela tiden ;O ;P
Så allt som skulle göras imorse får jag ta ikväll efter jobb istället..dvs kila iväg till stallet för att mocka, ta mat och fodra min lilla (STORA) häst (A)

Ska skynda mej nu så kanske jag hinner hem till Andy sen också om han inte ska jobba (A) Känns så tomt utan honom :(

Ciaooo!!


Twilight 2:an

2009-11-21, 17:18:41 / Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från jobb (McDonalds) o helt slut i kroppen.. världens träningsvärk har jag fått åsså i rumpan :P ..kan knappt böja mej ner..haha. Känner mej som en gammal tant :P Hade beställning sista timmen på jobb..gick skitbraa :D

Malmö ikväll med tjejerna..ska se New Moon på bio :) Kommer bli myyys (A) Hoppas den e brao! Får rapportera sen ;)



Nu ska jag iväg till stallet..

Ha en trevlig lördagskväll!

PUSS


uppdrag hundklippning

2009-11-20, 20:28:23 / Kategori: Allmänt
Fick i uppdrag att klippa Molly (hunden som jag passar dagligen) någon dag jag hade tid..och idag har jag ägnat ett x antal timmar..nää..kanske inte riktigt :P men mycket tid åt att klippa henne. Aldrig klippt engelsk cockerspaniel förut..utan bara amerikansk. Hittade en trimbeskrivning på nätet som jag följde o hon som har henne blev supernöjd o sa att hon skulle rekomendera mej till andra :) hihi, skojj jue!

Före och efter bilder kommer senare :)

Resten av dagen har jag ägnat i stallet, har varit ute o ridit med Kerstin..eftersom vi bara hade teori på ridskolan igår ..o hon blir så glad när hon får rida :)

Nu ska jag iväg till älskling (A) han e ledig ikväll för en gång skull..så vi ska ha lite filmkväll o hemmamys vid teven :) <3

PUSSS

hänt i veckan...

2009-11-19, 18:47:53 / Kategori: Allmänt
Gjorde om designen på bloggen för ett tag sen som ni kanske har märkt.. tyckte att det var dags för en förändring ;) Den andra kändes lite för somrig nu när vi närmat oss mörkare årstider och headern passa med allt vad min värld hör till.. lr det mesta som jag tycker är meningsfullt iaf ;P

Denna veckan har jag börjat rida igen, inte gjort det på evigheter pga operation o sen vaccination som gjorde att man mådde så jäävla dåligt :/ Men nu e jag iaf igång igen :) Håller på att träna min kompis häst Dinky, en 10 årig valack som flyttades från ridskola pga att han var nervös och smått otrevlig att hantera :/ Så nu ska vi se om det kan bli häst av honom :)
Han har redan blivit medgörligare när vi rider ut, dvs han stannar inte lika mycket för allt eller försöker vända och gå hemåt vilket är BRAA :)
Idag provade vi även på lite galopp, men han har fortfarande inte riktigt orken för att kunna hålla en korrekt form så vi får fortsätta trava tills han får upp kondisen mer ..det vill även säga min kondis ;P hahah. inte den bäästa precis om man säger såå :D Men de ska de snart bli ändring på!

Igår va jag på mitt sista möte hos min jobbcoach för att fixa klart mitt CV och nu e de nästintill perfekt, bara ut o leta heltidsjobb nu då så får vi se om jag får nått napp! ;P

Nu ska jag iväg på ledsagarjobb, teori på ridskolan idag och äta tårta..inte helt dåligt jobb man har ;) hihi.

Vi höörs! Ciaooo :D

13/11-09

2009-11-14, 19:50:04 / Kategori: Allmänt






6 underbara månader med älskling <3
Älskar dej bara mer och mer för var dag som går!
Emelie <3 Andreas=föralltid


Inte som planerat?

2009-11-12, 17:32:36 / Kategori: Allmänt

Nää..inte perecis!
Idag skulle vara en lugn o skön dag..Andy va "ledig" o vi skulle umgås, rummet skulle städas (vilket verkligen behövs) o tänkte hinna med lite annat.

Men NÄÄÄ.. Klockan 8:30 blir man väckt av att Lina från McDonalds ringer o undrar var jag håller hus ..snackar om att jag ska jobba.. själv e man yrvaken o fattar inte alls vad hon snackar om :S "Kommer inte ihåg att jag skulle jobba idag... hmmm?" Har ju inte haft ett fungerande internet på ett tag.. o när de väl börjar fungera så e inte Mctime stället att hänga på precis för att se eventuella schemaändringar :S OOOPS!
Så kom till jobb sådär 1 ½ timme senare än vad jag skulle ;P Skulle egentligen jobbat 8:00-15:00 men blev 9:30-14:30 ..fick sluta lite tidigare åsså för att hunden va hemma själv o familjen va bortrest :)

O Andy som tog ledigt för (min skull) (A) Förlåt Älskling :( <3

Blev vaccinerad idag mot den nya influensan som den heter med ett fint ord ..lr också svininfluensa ;P ..för exakt en timme sen! Gjorde bara lite ont då, men känns braa nu :) Får se hur de blir sen ikväll o imorron..

Ska snart iväg på ledsagarjobb, blir hoppning med Kerstin idag :) O Andy ska följa med som sällskap ..ifall jag få ont i armen (A) hihi. Slipper jag sitta på läktaren själv o frysa iaf ;)

höörs!
PUSS


heelg

2009-11-10, 16:22:28 / Kategori: Allmänt

Nu e mitt internet ÄNTLIGEN igång IGEN! Har funkat dåligt från o till..men nu e de nog bra :)
Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt, helt slut efter gårdagen då jag jobbade om bartender på Fotbollsgalan på Malmö Arena. Det va en rolig men tuff kväll, där vi skulle börja med att servera ca 1500 VIPgäster champange.. har nästan kramp i armen idag från alla flaskor man öppnat och fått hälla upp åt gästerna :P När klockan började närma sej kvällens slut vid 24:00 så gjorde mina fötter vääääldigt ont..konstigt med tanke på att jag började redan klockan 14:30 :P

Nu e älskling här o ska mysa lite ;) <3

PUSS