Underbara dag!

2011-02-17, 20:59:23 / Kategori: Stockholm

Hejsan alla!

Det har blivit dåligt här med uppdatering på bloggen på sistone.. men varken tid eller ork har funnits.

Idag har jag varit i skolan 8:30-12 för att bara njuta av ansiktsbehandling, manikyr och make-up som Mickan utförde på mig :) Medans jag tidigare i veckan utsattes för det testet, läraren skulle kolla av och se hur vi ligger till i tid, nogrannhet och precision. Nervöööst?! ehh, ja.. mycket! Det var väldigt skönt att bara komma till skolan för att njuta idag iaf ;) Tack för en fin behandling Mickis :D Nu är min hud nöjd när den fått massor med fukt! Jag som blivet en liten torris :O

Efter skolan tog vi en riktigt härlig långrunda kring djurgården med Sigge och Bella (mina extravovvar) som pinnade på!





I måndags var det alla hjärtansdag. Tråkigt nog var det skola ända till kl 20 för min del :( Kvällen tillbringades med mys, ost och vin. Sedan föreslog älskling att vi skulle gå ut och äta middag på lördag istället när vi verkligen har tid för varandra <3 myyys!



Fina blommor och god choklad som jag fick av älskling :)

Efter en helkväll med plugg så ska jag snart gå och lägga mig. gaaalet trött!


Aroma

2011-02-07, 21:53:11 / Kategori: Hudvård & Skönhetsvård

Slutade skolan 12 idag :) Häääärligt! Tvättat till 17 och städat som en idiot :P Trots det så blev jag ändå inte helt klar..

Dagens lektion bestod av en introduktion av Aromatherapy Associates prudukter som vi så småningom kommer börja jobba med. Just nu arbetar vi endast med det tyska märket babor som man kan kombinera på många olika sätt för att skräddarsy en perfekt behandling för kunden.
Men just aroma serien består av helt naturliga ingredienser och eteriska oljor med helt underbara dofter. GILLA! Och nu när min rengöringsgel är slut blir det perfekt att byta ut den mot aromas rengöringsgel istället med naturlig lavendel, Tea-trea olja och marineextrakt. En härlig ansiktstvätt att vakna till på morgonen som känns lite mer uppfräschande är inte helt fel ;) Även krämerna och peelingen var helt underbara och lämnar huden silkeslen.. jaa, jag har nog blivit lite småförälskad ;P


It's been a crazy week!

2011-02-06, 22:42:05 / Kategori: Stockholm

Jaa, det kan man väll säga när man har en skåning på besök ;) Natalie kom upp från skåne för att hälsa på mig här i stockholm i tisdags :) Kvällen började vi på Soap bar men slutade sedan på the lab ända in på morgontimmarna ;) Dagen efter mådde man jue inte helt great precis, men trots det överlevde jag en skoldag kl 12-20! Strong jobbat, YES!

Återhämtning onsdag, bio tordag och utgång fredag på PURE med Natha, Andy och Danne :) Damn vad vi har hunnit med mycket! pluuus skola..




Idag åkte Natha tillbaka till skåne och jag har tillbringat förmiddagen i stallet med Wilma med träning för instruktör, vilket var mycket lärorikt! Corina är så duuktig :) Lektionen gick ut på att jag skulle lära mig grunderna i "akademisk ridkonst", rida hästen utan att använda skänklarna och lilla Wilma med sin egen vilja var otroligt duktig på att samarbeta när hon väl insåg att jag låg steget före :) Ska bli väldigt spännande att se henne utvecklas! Hon är så duktig när hon väl vill och förstår vad man vill få ut av henne (A) Nästa helg blir det löshoppning tillsammans med Heidi.

By the way så har jag varit ute och joggat idag.. Duktigt vaa?! :D Nu ska jag minsann sätta igång med träningen på allvar ;) utan något fuskande :O

Haft en mysig kväll med älskling och nu kallar sängen (A) Skola imorron!