Sunshine

Idag har varit en helt fantastisk dag trots att det har varit skola mellan 12-20.. Vaknade kl 8 innan väckarklockan ringde, pigg och full av energi! Tog en härlig morgonpromenad på 45 minuter, frukost i lugn och ro och sedan iväg till bussen.. Jaa, bussen?! Sedan igår stängdes den gröna tunnelbanelinjen mellan gullmarsplan-hagsätra pga av renoveringsjobb till september.. så nu ska man åka ersättingsbuss i ett halvår :/ Lite halvdrygt eftersom dom är helt överfulla på morgonen och igår va det jättemånga som inte kom med bussen, dock har jag lite halvtur eftersom stureby inte är bland de sista hållplatserna på linjen (A) Tråkigt, men nu framåt sommaren blir det nog cykeln istället! Härligt med lite motion på köpet ;)
Idag har jag haft 4 kunder.. en manikyr, helkroppsmassage, ryggmassage och ansiktsbehandling med frans och brynfärg.. allting har gått jättebra och kunderna var mycket trevliga och nöjda.. verkade det iaf som (A) hih.
Imorgon är det halvdag i skolan, slutar kl 12 :D Hääärligt! och vi ska få lära oss en ny apparat. Microdermabrasion heter den och är en typ av hudslipning som ska fungera jättebra på tex akneärr. Mer info kommer imorgon!

Kommentarer
Postat av: Yasmine

Hej,

Var med och tävla om en länkning i dagens film eller dagens låt :)

Det är bara att tipsa om en film eller låt i respektive inlägg :)

Är du med i båda så har du större chans att vinna :)

2011-03-23 @ 12:30:35
URL: http://ladyyasmine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0