LIFE is..

2012-07-28, 22:26:17 / Kategori: Mallorca 2012
Livet på Mallis flyter på som vanligt, det vill säga att dagarna består av jobb, träning och sömn.. Idag är det lördag och lite av en "chilldag" för oss spatjejer då vi bara är 2 som jobbar och har massa receptionstid istället för att vara fullbokade med behandlingar hela dagen som vi annars är, GÖTT! speciellt när man jobbar med bästa Malin :) vet inte vad jag hade gjort utan denna lilla pingla, hon lixom förgyller mina dagar!

Fick lite tråkiga nyheter igår av min hyresgäst, hon ska börja plugga och måste säga upp min lägenhet. Inte för att det är svårt att hitta nya hyresgäster i stockholm.. jobbigt bara att sköta allting här ifrån och när man inte vet hur framtiden kommer se ut. Kom4mer jag få förlängt kontrakt till en säsong till? eller ska man flytta tillbaka till stockholm? Söka jobb i Åre? jaa, det är många tankar som rör sig i huvudet just nu.. men jag är inte direkt sugen på att flytta hem till ett kallt, mörkt sverige där man inte ser något dagsljus efter kl 4 när vintern närmar sig :/ inte mycket som lockar där precis :/ Även om jag saknar stockholm, livet där och människorna! Ibland tänker jag bara tillbaka och önskar att saker var annorlunda, att det var som förr. Men jag antar att man ibland måste gå skillda vägar, vi var väll på olika stadier i livet.. och nu har jag utvecklats så otroligt mycket, fått uppleva nya platser, träffat nya människor och blivit proffissionell i mitt yrke.. hittat tillbaka till mig själv och jag vet vad jag vill (tror jag iaf). Antar that everything happens for a reason.. men tänker ofta på vad hade hänt om saker varit annorlunda. Can't really let it go..


När så lite betyder så mycket

2012-07-21, 16:26:49 / Kategori: Mallorca 2012
Jag veet, jag är absolut seeegast på att uppdatera bloggen! Men får faktiskt skylla på att det inte funkat något vidare att göra de från mobilen, tråkigast är ju att bilderna aldrig går att lägga upp heller :/ En bild säger jue mer än 1000 ord ;) Igår fick jag världens bästa beröm av min lead :) någon hade suttit på stranden och diskuterat med sin väninna om vilken underbar behandling hon varit på, och hur duktig och proffissionell jag hade varit som hjälpt henne med att hitta rätt produkter för hennes hudtyp och sedan gått och sagt det till min lead dessutom! Åhh, det värmer i hjärtat (A)

En annan glad nyhet är att min fina kusin har bokat biljett hit nästa söndag och ska bo hos mig en vecka :D och efter de kommer mina 5 giirlis hit i 2 veckor! looove it ;)


Dag 12

2012-07-08, 21:50:20 / Kategori: Mallorca 2012
Träffade mammi och Raffe igår, dom kom hit för några dagar sen och bor på ett superfint hotell i palma. Spenderade dagen med lite shopping och utflykt till en supermysig sandstrand omringad av massa klippor, håll-igång musik och beachfotboll var ju inte helt dåligt val! Fanns ju något att spana på iaf ;P hah.

Invigde mina nya snygga träningsskor imorse med en härlig joggingtur längs stranden. Dagen har varit fullbokade med behandlingar och försäljningen har legat på topp! Denna vecka har mina grymma kollegor i spa och fitnessteam slått rekord på antal behandlingstimmar och produktförsäljning!! Vi är så BÄST!! och mer ska det bli :D Visar sig sen som en saftig summa på lönen, mums ;)
Köttade 1 hel timme på crosstrainern efter jobb, på nogot konstigt vis lyckades jag inte bli trött efter mina "vanliga" 20 minuter.. så varför inte köra lite till?! ;) Powerwalk efter de med fina Malin längs beachen. What a great day!

Just nu känns livet bara så underbart! Gamla minnen är som bortblåsta och jag har nya vänner och härliga kollegor som förgyller mina dagar, mål med vad jag vill uppnå och tar verkligen vara på varje dag som går! Tänker ju självklart på alla mina fina där hemma med, ni finns alltid hos mig vad som än händer <3

Dag 5

2012-07-01, 13:31:40 / Kategori: Mallorca 2012
I brist på bra uteställen och svenska pojkar kör jag och Malin på en "vit månad", ingen alkohol, bara nyttigheter och massa träning! Nuu jäävlar ;)