Ledig dag!

2012-04-27, 18:48:38 / Kategori: Mallorca 2012

Denna lediga dag har tillbringats med crosstrainingspass, core och en powernapp i solen! Träning och schteek på g ;) och nu ser halva kroppen ut som en kräfta.. Ja jag somnade väll där en stund :P sola baksidan next time maybe för att jämna ut lite, check! ikväll blir det en nykter kväll på bananas med kollegorna som dessvärre är lediga imorron.. first time in history! Men jag ska dansa dansa ;)


Best B-day!!

2012-04-27, 13:29:32 / Kategori: Mallorca 2012

Hade en helt underbar födelsedag igår med superfint väder trots att dagen tillbringades inne i spat med jobb! Tänkte börja dagen med en joggingtur och corepass innan jobbet.. Men möttes av mina 2 sjungande roomies i dörröppningen halv 8 på morgonen klädda i partyhatt och med muffinsfrukost uppdukat! Såå jäkla sööta ni är :) på kvällen var det invigning på en resturang i hamnen med fri bar och buffé!! Tror aldrig någonsin att någon har sjungit för mig så många gånger som igår.. Haha! Tack alla fina kollegor för en oförglömlig kväll och de fina presenterna :) kunde inte haft en bättre födelsedag!!


Ledig dag!

2012-04-24, 19:01:22 / Kategori: Mallorca 2012

Nu tycker jag att det ska bli lite bättre väder här på mallis.. Molnigt och blåsigt på vår lediga dag :/ usch!! Trotsade det kalla vädret med en joggingtur längs stranden efter en härlig sovmorgon, lite filmmys och spaning i affärer.. Ikväll blir det förmodligen lite mer filmmys med kollegorna! Trevliiiisch :)


Learning from our mistakes..

2012-04-23, 12:34:42 / Kategori: Mallorca 2012

Arg, förvirrad, ledsen.. Sometimes I wish that I could turn back time.


Nutid!

2012-04-21, 12:30:14 / Kategori: Mallorca 2012

Aldrig mer säger jag bara!


What a day!

2012-04-18, 12:53:56 / Kategori: Mallorca 2012
Igår var det dags för KICKOFF med hela Alcudia och Calabona gänget! Dagen började med en 3 timmars vandringstur upp på ett berg .. vilket var väldigt jobbigt men absolut värt det ;) lunch på la tasca, första hjälpen föreläsning och hästridning på en ransch.. även tjurridning ;) Kvällen avslutades med middag! Hade en väldigt rolig dag som bjöd på många skratt med underbara kollegor och härligt väder :) Fick även reda på vilka vi kommer flytta ihopa med imorron, wihoo! För då e det dags att lämna hotellet och flytta ner i hamnen.. looking forward to it!! Packning ikväll..

3e veckan på Mallis!

2012-04-14, 14:20:30 / Kategori: Mallorca 2012

Hello gott folk!
Dax för en liten updatering om vad som händer nere i värmen kanske? Just nu känns det som om jag varit här i evigheter samtidigt som jag just kommit hit.. dagarna bara flyger iväg. Shiiit.. 3 veckor redan lixom! I tisdags var vår lediga dag, regningt och tråkigt väder.. dagen spenderades i Palma med arbetskollegorna för att fixa NIE nummer som man måste ha för att jobba i spanien. Är lyckligt lottad att det baaara tog tog 2 timmar totalt och inte 5 dagar som andra har fått uppleva :/ Nu har jag iaf livslångt arbetstillstånd i spanien! Goodie! Dagen fortsatte med massa shopping och på kvällen var det bjudning på fina resturangen Pierro Rossi med arbetskollegorna nere i hamnen. Lyxig pizzabuffé och en massa god mat! Rekomenderas starkt om man ska till Alcudia :) 

I onsdags var min 2a lediga dag. Har 2 lediga dagar i veckan.. tisdagar och den andra lediga dagen går på rullande schema mellan oss spaterapeuter så det kan variera mellan ons,fre och lör. Lite halvtråkigt eftersom alla andra skandinaver på sunwing alltid är lediga tis och lör :/ men vi har ju lördagsöppet.. så då måste ju nån va på spat. Hade iaf en riktig turdag med superfint väder, morgonpromenad längs stranden, core, powersteppass och en massa schteeek på stranden ;)

Igår firade vi Johanna från miniland som fyllde år! Hon hade gjort en supermumsig tårta och hela gänget samlades för en gemensam utgång på banana club.. I know, världens roligaste och fulaste namn! haha "bananklubben" lixom :P Det var iaf premiär för mig där, då jag inte hade följt med dom andra ut och dansat tidigare! Helt okej ställe, men shiiit vad jag saknar stockholmställena...Nattlivet där är grymt! Blev en massa dansande hela natten lång och receptionstid idag på jobb.. inte haft en enda gäst! Tråkigt som bara den.. och tiden går så sjukt sakta :/ Ikväll blir det nog middag nånstans i hamnen med Malin och Susanne! Vi får väll se :)

Tisdag att se fram emot nästa! KICKOFF med sunwing och Calabonagänget ;D