Från skola till stallet..

2011-05-27, 20:22:50 / Kategori: Stockholm

Sitter på bussen på väg hem från stallet nu. Har varit ute och ridit på golle en sväng, första uteritten på egen hand :) dock var han väldigt pigg.. Har ju inte ridits i veckan plus att han var alldeles till sig eftersom stona stod uppe i stallet... Här har vi en häst som bara har brudar i huvudet ;P Att jag alltid ska råka ut för dessa "vildhästar" ;) kommer en tjej för att prova honom ute imorron när vi rider ut ett gäng. Hoppas det går bra :)


Gravidtider?

2011-05-27, 17:52:11 / Kategori: Stockholm
Idag har det varit värsta gravidboomen på salongen.. Ett helt rum blivande mammor som vill göra sig fina en sista gång innan den framtida bebisen kommer till världen. Med en nyfödd bebis på heltid kommer det förmodligen dröja månader innan man får tid med en skönhetsbehandling igen :P populärast på salongen är pedikyr och Frans och brynfärg just nu! Alla vill ha fina fötter inför sommaren och att slippa sminka sig men ändå kunna se fräscha ut :) Hade en gravid kund idag på Frans och brynfärg, stackaren hade jötteont och 3 dagar kvar till förlossning :O jag fick stå upp och göra behandlingen eftersom hon inte kunde ligga ner pga trycket från magen. Jaa, tur att man är flexibel ;) Har nu By the way sålt produkter på ca 1500 kr idag! Stooolt :) säljer vi för 5000 kr i månaden får vi en check på 500 kr att handla för i shopen där vi har inköpspris på allt. Dessutom får vi 10 % på allt vi säljer.. Hoppas väll att det ska bli lite pengar denna månad (a) vi får väll se..

UNDERBARA DAG!

2011-05-26, 22:24:42 / Kategori: Hudvård & Skönhetsvård

Hade en kund idag med vaxning halva ben, bikinivax samt frans och brynsfärg. Hennes bryn var helt ljusa och väldigt oformade och hon önskade sig riktigt mörka bryn eftersom färgen skulle hålla bra under sommaren och ville gärna ha formen fixad med eftersom hon själv tyckte att det var så smärtsamt att plocka dom. "Gör vad du vill" sa hon. Vilken förändring det blev! Kul när man får fria händer och hon var såå glad och lycklig efteråt..trots att jag plågat henne med mitt noppande så tyckte hon absolut att det var värt det! Vad underbart när man kan förgylla någons dag på det sättet :)

Även min dag har blivit förgylld! Vår eftermiddagslektion blev inställd pågrund av att läraren blivit sjuk. Fick sluta skolan kl 12 istället för 16:30, big difference ;) Andy är ledig och i stan, så han kom och hämtade mig och bjöd sedan på en mycket god lunch i det fina vädret!

Nu är det bestämt! Älskling ska följa med till Thailand, åhh.. vad underbart det ska bli :) Bara 3 veckor kvar..

Har även passat på och fyndat lite, medlemsdagar med 20 % rabatt på alla The Body Shop's produkter plus att jag hade ett "presentkort" på 100 kr. Det GILLAS :D

Inhandlade min favorit bodybutter i XL förpackning med en underbar doft av Cocos som passar perfekt nu inför semstern, en ögoncreme och ett bronshimmer för att boosta solbrännan! Fick även en bodyscrub på köpet :) Varför inte en härlig doft av moringa?!








Ibland känns livet underbart

2011-05-20, 23:30:41 / Kategori: Stockholm

Har spenderat eftermiddagen i stallet med De Guolle, vackra hingst (A) Håller på att lära känna varandra för andra gången. Tog en ridtur på volten medans Lasse (ägaren) tittade på och sedan red jag ut tillsammans med Sara för att upptäcka lite ridvägar. Så imorron ska vi nog våga oss ut i skogen en sväng :)




För övrigt fick lära oss göra brudmakeup i skolan, väääldigt kul :) Och fina brudslöjor hade vi också ;) haha.


Mysdag!

2011-05-18, 21:51:10 / Kategori: Stockholm

Skönt att vara tillbaka i skolan idag efter gårdagens vila (A) och råd om att ta det lugnt efter ett besök på cityakuten då jag fått en lätt hjärnskakning efter mitt lilla fall. Börjar redan kännas bättre, men är lite smått förvirrad emellanåt.. jaa, faktiskt mer än vanligt :P

Idag var det väldigt lugnt på salongen, precis vad jag behövde! Började kl 8:30 med samling där man får reda på dagens behandlingar. Kl 10:45 skulle jag ha en frans och brynfärg.. mycket döötid där. Men alltid något att göra på salongen! Skönt med en dag utan stress och tid för mitt lilla huvud att återhämta sig (A)

På eftermiddagen hade vi lektion i Spa Pedikyr.. mysigt att bli ompysslad av gulligaste Catrin med peeling, pedikyr, inpackning och massage :) Tack sööto!

Efter skolan drog jag, Elin, och Mickan och köpte glass och hade sedan en mysig eftermiddag i soliga Kungsträdgården .. nu börjar det planeras inför sommarens händelser ;)




Imorgon är det 1 månad kvaaaar till jag åker till Thailand! ska bli så häärligt, gud vad jag längtar :D


En flygtuur från hästryggen

2011-05-14, 23:20:49 / Kategori: Stockholm

Var uppe tidigt idag för att åka ut till Wilma, vi samlades sedan ett litet gäng för att rida ut tillsammans. Alltig gick jättebra och på hemvägen tog vi en liten galopp, jag och wilma efter ponnysarna som var i täten och vilket glädjeskutt jag fick känna på, inte ovanligt för en pigg 4 åring.. vilket sedan omvandlades till värsta rodeoturen. I full galopp lyckades jag hänga kvar runt halsen på hästen med nöd och näppe och lyckades på något sätt studsa upp i sadeln. Wilma tvärnitar och jag flyyyyger :P.Tror iaf att det gick till så.. kommer inte ihåg något ifrån vägen hem.. fick nog en liten mindre hjärnskakning för det snurrar fortfarande :S En spucken tand, hur nu det kunde hända och allmänt blåslagen.. Men ju fler gånger man ramlar av desto bättre ryttare blir man säs det :P Och det var ett par år sedan sist..


 Vackra buuuswilma


Dagen fortsattes sedan med att träffa en tjej som behöver extra hjälp med sin häst i veckorna.. kände mig något omtumlad men ville ju ändå åka med (A) Golle som han kallas var en underbar hingst att rida och så småningom ska vi väll lära känna varandra bättre :)

 


Hingsten Golle


Äntligen helg efter en fullspäckad vecka på Spa Centre!

2011-05-13, 23:33:43 / Kategori: Hudvård & Skönhetsvård

Dålig uppdatering (som vanligt) men Andy har varit hemma och då vill jag ägna varenda minut att ta tillvara på att han är här, 3 dagars ledighet går så himla fort och när han sedan reser med jobbet i 11 dagar så känns det som om tiden står stilla :(

Denna vecka har vi fått lära oss en hel del nya spabehandlingar.. bland annat Hot Stone Massage, Vichydusch och Kurbad :) vi har även haft lektion i vaxning så nu har man fått fina hårlösa ben och en halv bikini vaxad :P haha. Man kan inte alltid hinna allt ;P

Hot Stone Massage (80min)

(Scen Tao behandling). Är en avslappnande topp till tå behandling med varma lava-stenar. I behandlingen ingår även skalpmassage, ansiktsrengöring samt ansiktsakupressur. Pris 495:-
                    


 

Body Scrub med Vichy dusch (80 min)

Kroppen bli peelad under ett tropiskt regn! Under tiden kroppen varsamt peelas duschas Du av sju olika duschmunstycken som masserar, värmer och verkar djupt muskelavslappnande. Behandlingen avslutas med lätt massage i närande produkt. Pris 495:-

 

 

Kurbad (45min)

Avslappnande massagebad som gör underverk för trötta och stela muskler. Välj på lyxiga aromatiska badoljor eller mjukgörande Cleopatrabad.
Behandlingen avslutas med lätt kroppsmassage. Pris 350:-
Kan även kombineras med body scrub och varar då i 80 min. Pris 495:-

       
Behandlingarna finns att boka på www.yhhs.se


Igår var jag med Heidi i stallet och kollade på när hon tränade med Wilma för att även själv få lite tips o idéer när jag ska rida, såg mycket snyggt ut :) Så imorron ska jag och Wilma ta en sväng i skogen, va ju ett bra tag sen sist pga allt i skolan. Ska sedan iväg till ett annat stall i närheten för att hjälpa till och se vad där finns att erbjuda :)


Right here, right now

2011-05-07, 00:35:16 / Kategori: Stockholm
Feelings, thoughts, memories and the future..

Back to school

2011-05-02, 22:37:50 / Kategori: Stockholm

Efter att ha varit sjuk i en vecka så kändes det faktiskt riktigt skönt att vara tillbaka i skolan idag :) Fick ett varmt välkomnande av mina underbara klasskamrater som jag saknat riktigt mycket (A) blir så drygt att bara gå hemma..

På förmiddagen var vi på salongen och jag hade en kund på ansiktsbehandling. Och på eftermiddagen hade vi vår första lektion i Österländska terapier för att få en liten inblick i olika alternativa behandlingsmetoder såsom akupunktur, zonterapi och healing. Idag fick vi lära oss att den Österländska terapin är indelad i 5 olika årstider och varje årstid symoliserar hur någon är bland annat utifrån personlighet och utseende. Vi fick försöka ta reda på varandras årsider och element och därmed se vilken energi man har. Väldigt intressant och roligt!

Längtar redan tills måndag när Andy är ledig och kommer hem igen! Känns sjukt ensamt utan honom :( Tur att jag har lilla Zimba som sällskap iaf (A) Råkade förresten stänga in honom i min garderob imorse :O Hittade inte honom när jag kom hem.. och när jag väl kallade på honom hörde jag ett jamande från garderoben :P Stackaren måste väll smitit in där imorse när jag bytade om i alla hast. haha. Verkade inte som han tagit skada iaf, såg däremot ut som om han sovit väldigt gott! Vita katthår på alla kläder :/ Tur man har en roller i beredskap innan man går ut ;)