Jag hatar detta regnväder!

2010-05-12, 21:21:37 / Kategori: Allmänt

Hmm.. va ett tag sedan jag skrev i bloggen! Har väll faktiskt inte hänt så mycket på sistone.. inte mer än vanligt iaf :P

Idag har jag kännt mej sjukt trött och deppig, vet inte varför.. men tror att det är vädret som gör det :S Inte kuul med regn och åska :O Men trots det kravlade jag med upp ganska tidigt från sängen.. fick låna mammas bil till kl 12, så va iväg o red Shammy innan dess. Dock inget jättetrevligt ridpass när man hör spöregnet piskandes mot ridhuset och man redan har en allmänt tjurig häst. Men trots det blev jag ändån hyfsat nöjd efter dagens pass (A)



Skulle egentligen på hundkurs ikväll, men kändes inte så lockande i detta vädret! Och som sagt ingen bil har jag heller.. dax att skaffa?! Ehh, JA. Det känns så!

Så va snäll o erbjöd mig att laga kvällsmat när mamma frågade (A) Cykla till affären o handla mat o tack gode gud för att det hade slutat regna då :D och en liten joggingtur (A)



Kvällens rätt blev: Lax på rödbetssallad med quinoa, spenat, mager dansk ost och valnötter

4 port. Ca 30 min att tillaga

Ingredienser:

4 st laxfilébiter
2 st rödbetor
1 påse babyspenat
1 st rödlök, finhackad
1 st vitlöksklyfta, finhackad
2 dl quinoa
1 grönsaksbuljong
2 msk citronsaft
100 gram dansk ost 10%
salt och peppar
6 st valnötter

Tillagning:

Koka rödbetorna, skala och skär i bitar. Koka quinoan i buljongen cirka 25 minuter. Låt svalna lite.

Lägg spenat i botten på ett salladsfat, lägg rödbetor och quinoan ovanpå. Pressa över citron och strö över lök och vitlök. Smula sedan över osten och strö över nötterna delade i bitar.

Stek laxen och krydda med salt och peppar. Pressa lite sitron över och servera med salladen.

Fräscht, GOTT och nyttigt!

Ska lägga mej tidigt ikväll med hopp av att jag vaknar med mycket energi imorron ;)

Goodnight!








Det sitter i huvudet

2010-05-03, 19:54:07 / Kategori: Hamlet

Kvällens Agilityträning gick.. vad ska man säga? Mindre braa kanske. Hoppkombinationerna gick super, min lilla hund älskar att hoppa, men däremot var han mycket skeptisk mot tunneln.. som han faktiskt har gått igenom tidigare, bara nått knasigt som han har fått för sig att den är läskig lr nått :S



Hmm?! Tror nog jag hoppar tävlingen på onsdag.. Kommer jue fler gånger och vi har ju inte tränat särskillt mycket inför det heller :P Försökte träna platsliggning med Hamlet idag o märks att de va längesen vi gjorde de :P Efter att ha legat ner i 5 sek börjar han göra en massa konster o sen lägger sej ner igen.. otålig hund? EHH, JAA! Men åker kanske och tittar istället :) Får se!

Veckans planering ser ut som följande: (mycket olik förra veckans, med jobb så jag avlider :/)

Idag: Mcdonalds 9-14:30, Hundkurs 18-19, stallet

Tisdag: Mcdonalds 11-15, Personalmöte 18-20, stallet

Onsdag: LEDIG, kolla hundtävling 18:00, stallet

Torsdag: LEDIG, stallet

Fredag: Mcdonalds 11-17, stallet

Lördag: LEDIG, Konfirmation, stallet

Söndag: Mcdonalds 8-14, stallet

En hyfsat chill vecka faktiskt!

Nu ska jag iväg till stallet :)

Ciaaaooo!



BRA helt enkelt!

2010-05-02, 22:15:40 / Kategori: Allmänt

Denna helgen har faktiskt varit HELT underbar! Och nu syftar jag inte på alla hästar som jag tagit hand om ..för det har faktiskt varit lite jobbigt :P Men i princip allt annat (A) Har haft kalas idag eftersom jag fyllde 20 i måndes, fick några väldigt fina presenter..glas o prydnadsgrejer (A) Och igår fick jag världens överraskning.. blev jag bjuden på middag och bio av Andy :) Myys! Såg Clash of the Titans i 3D, sevärd? Absolut! :)

 

Hmm?! Lydnadstävling med Hamlet på onsdag? Vi får väll se hur de blir med de (A)

Tack alla för en trevlig helg!