LÖÖÖÖRDAG!

2010-11-27, 16:46:07 / Kategori: Stockholm

Då var det äntligen helg IGEN! Tiden bara springer iväg.. Det känns som att jag har bott i Stockholm en evighet men ändå en med en känsla av att jag nyss flyttat hit. 3 månader har gått och jag har redan lärt mig otroligt mycket, och nu är det bara träna, träna och åter träna på kunder som gäller. Första praktikveckan på Beutycenter är över!

På tisdag har vi vårt
sista anatomiprov av 3 möjliga.. ska skönt att äntligen få det ur världen! Såå, då kan ni ju räkna ut hur helgen ska spenderas?! Plugg, plugg och mer plugg :/ Skulle städat idag, men tog lite sovmorgon och kollat på katt (A) så får ta det imorron istället :)

Jaa, djurälskare som jag är.. så klarar jag mig inte utan minst 1 levande dunboll. Speciellt inte efter att ha lämnat kvar ALLA mina älsklingar nere i skåne .. hund, katter och häst :( men självklart har jag ju en älskling kvar, Andy (A) och en till kommer det bli (A) lilla Simba behövde ett nytt hem och flyttar in till oss nästa helg :D<3



Är egentligen en hundmänniska, men denna lilla krabaten fick mitt hjärta att smälta (A)
Visst är han underbar?

Nu ska det åter pluggas innan andy kommer hem från jobb :/ By the way.. så har jag letat förgäves efter min usb-sladd till kameran utan att hitta den :S tänkte lägga upp lite bilder på lägenheten så att ni kan se hur jag har det, samt vad ni kan se fram emot när ni kommer hit ;) Jag kan garantera skönaste soffan ever! Förhoppningsvis hittar jag den under morgondagens städning ;D I HOPE!

 


Lanvin <3 HM

2010-11-23, 13:46:19 / Kategori: Hudvård & Skönhetsvård
Har just satt mig på tunnelbanan på väg hem.. Tog en liten sväng inom HM för att få en snabbtitt av kollektionen men bestämde mig för att köa eftersom kön in till den privata kollektionen inte va alls lång. 30 pers som får gå runt bland kollektionen i 10 min och sen är det nästas tur. Hittade lite klänningar som va riktigt snygga.. Tänkte att jag kanske skulle hittat en nyårsklänning.. Men finns ju många klänningar att välja på i butikerna nu inför jul och nyår :) dessutom så tyckte jag inte att passformen va riktigt perfekt.. Soo i'll save that money for anothter dress (a)

Nu hem och plugga med lite naturgodis som energi :) Börjar 12 imorron och har praktik till 20, då blir det sovmorgon iaf :D fast har 2 behandlingar på samma dag! Har hittills bara haft en, idag så hade jag en pedikyr kund som bokat dubbel, dvs att man får 2 beandlingar samtidigt. Så medans jag tog hand om fötterna gjorde Elin ansiktsbehandling.. Enligt kunden bästa behandlingen hon varit på! Förrutom när jag skulle lägga stöd för hennes nageltrång.. Men var ju faktiskt för hennes eget bästa (a) terapeutpoäng till oss tack ;)

Praktik på Beautycenter

2010-11-22, 22:46:07 / Kategori: Hudvård & Skönhetsvård

Åhh, kuul när man skriver ett jättelångt inlägg och allting bara försvinner. Nää, så typiskt :/

Idag har vi "klassen aug-10" som vi heter haft vår första praktikdag på salongen och därmed vår första RIKTIGA kund. Om det var nervöst? Jaa! Om jag böna och bad inombords att jag skulle få slippa göra en manikyr? Och vad får jag för behandling?! Joo, självklart en manikyr :P Trots mina inre motsättningar så gick det faktiskt riktigt bra, även när jag skulle måla franskt :) Kunden var supertrevlig och i princip veteran "stammis" på salongen och blev nästan ärad när hon fick reda på att hon var vår första kund. Och man kunde desutom känna sig lugn eftersom man inte gjorde behandlingen helt själv. Emma, en klasskompis skötte fötterna under tiden som jag tog hand om händerna. Ändå hyfsat bra teamwork :)

Har försökt få lite ordning idag i lägenheten när jag kom hem.. men fortfarande en hel del som ska fixas. Lyckades "förstöra" vår fina soffa i helgen när vi skulle tvätta den ren :O Blev snarare fläckig när den torkade :/ Men enligt mamma ska yes funka på det mesta.. så får väll testa hennes tips och hoppas att det hjälper (A)

ÅHH, Imorron släpps Lanvin för HMs kollektion! Ursnygga kläder.. VILL HA! Men så måste man åter påminna sig själv om att man är en fattig student :/ wihoo, not :( Men kanske kan gå inom och kika iaf ..om det finns något kvar (A)

LANVIN FOR H&M

LANVIN FOR H&M. SE HELA KOLLEKTIONEN PÅ HM.COM


Praktik imorron med 8:30-12 ..härligt att sluta tidigt! :D Undrar vad det blir för behandling?! I guess I'll have to wait and see..

Nu är jag sjukt trött och det är absolut dags att krypa ner i sängen.. ensam :( då andy är på jobbmiddag..

Ciaaoo!


Snöööö!

2010-11-09, 12:44:10 / Kategori: Stockholm
Åhh, vad det snöar! Har precis slutat skolan.. Haft makeup lektion idag där vi fått träna på att lägga varma och kalla färger, mycket roligt :) hem till lägenheten som jag äntligen fick ordning på igår efter vår lilla flytt i helgen :) va ju nere i Skåne i helgen för att hämta grejer så som säng, soffbord, teve och annat. Tanken va ju också att jag skulle ut med tjejerna på lördagen med.. Men så blev det inte riktigt :( våra "stop" hos både mina och andys släktingar tog på tok för lång tid än vad vi hade tänkt oss :/ plus att vi var tvungna att köra någon mil för att hämta ett släp kl 8 söndagmorgonen gjorde inte saken bättre. Mina festplaner var som bortblåsta :/ det blev en lång jobbig resa upp till Stockholm med tanke på hastigheten 80 med släp och tanken att vi bara ville komma fram! Men lite humor och underhållning på vägen kan göra vilken människa som helst pigg ;) ikväll ska jag göra ansiktsbehandling på mamma på skolan .. Hon e på lite besök från Skåne :) och lite rundvandring för henne i lägenheten ;) Bilder kommer senare! :D

Längtan säger jag bara..

2010-11-01, 23:44:53 / Kategori: Stockholm
Jaa, jag blev godkänd på anatomiprovet! Trodde verkligen INTE att jag skulle klara det :/ men va till och med ett halvt poäng ifrån vg :o inte vad jag väntat mej.. Ett halvt poäng till hade ju inte varig fel ;) men men, huvudsaken va ju att jag blev godkänd! Imorron ska vi äntligen få nyckeln till lägenheten efter sådär 2 månaders väntan :D har ju inte ens sett den, men i Stockholm får man va nöjd med vad man än får.. Här e det i princip omöjligt att få ett förstahandskonkrakt.. Men vissa har lyckan på sin sida :D I helgen blir det alltså en tur ner till Skåne för att lasta vårt jättesläp med diverse prylar från lilla furulund :) samt träffa vänner, fira Linda, festa, mysa med vovven, rida .. Jaa allt tänkbart man kan hinna göra under en helg i Skåne :) läääääääängtan......