Jobbet

2013-06-28, 19:41:47 / Kategori: Stockholm

Dags för en liten update! Dag 3 av 7 på båten. Just nu har vi 30 minuters hamnpaus och jag befinner mig alltså på svenska sidan. Snart går sista turen tillbaka till Åland och jag jobbar mitt sista pass för idag! Började 9:30 och slutar 21:30. Långa dagar, men grymt Goa kollegor! Dessutom är kunderna väldigt underhållande.. Glada, fulla, unga, gamla, flirtiga och kramiga och idag fick jag även en puss på kinden. Snygg var han också btw ;P haha. Trivs som fisken i vattnet ;D


Some things make difference

2013-06-12, 00:23:42 / Kategori: Stockholm

Shoppade verkligen loss som en tok igår! Efter rean på Dermarome mötte jag upp Malin för en tur på stan. Kom hem med 2 par nya skor, mysiga kuddar till lägenheten och lite annat till hemmet samt några snygga toppar och shorts från mango. Loove it!

Idag har lägenheten nästan blivit färdigmålad, tyvärr så tog färgen slut! Men nu har vi bara lite kvar i hörnorna och så åker nog en fondtapet upp på ena väggen. Kommer bli så fint när allting är klart.

Tog en härlig joggningtur med Nelson på eftermiddagen runt fina Djurgården. Vädret var underbart och jag älskar närheten till vattnet, att bara sätta sig vid strandkanten och njuta av båtarna som går förbi. Det är sånna dagar man verkligen ska ta vara på. Fina underbara Stockholm <3


FLYTTREA!

2013-06-10, 10:41:33 / Kategori: Stockholm

Vaknade flera gånger i natt hur pigg som helst och när klockan ringde vid 06:00 så hade jag redan stigit upp ur sängen och hade fullt upp med att sminka mig och fixa morgonkaffet! Redo för en ny vecka. Tog tunnelbanan in till Karlaplan där Dermarome har sitt huvudkontor, de är återförsäljare av hudvård och makeup till hudvårdssalonger och spa. Kl 07:00 öppnades portarna till deras Vip-rea och jag var på plats i vimlet 5 minuter därefter. Fick tag på min kära Carita parfym som jag spanat in ett bra tag och lite andra godingar jag ville testa! Fanns hur mycket produkter och smink som helst, men som hudterapeut blir man ganska bortskämd. För det är mycket som man redan har ifrån Dermarome då det är våra återförsäljare för makeup och hudvård. Men för den hudvårdsintresserade kan jag verkligen rekommendera ett besök på rean som är både idag och imorgon! Riktiga fyndpriser på bra produkter som Carita, Matis, Decleor, Bare Minerals och Bliss.


En dag med mamsi!

2013-06-04, 12:06:41 / Kategori: Stockholm

Igår var mammi här så vi bestämde att vi skulle ha en riktig mysdag tillsammans bara hon och jag! Inte så ofta det händer nu när hon bor i Skåne och jag är i Stockholm, men alltid lika kul att ses och hon är verkligen världens bästa. Förra helgen var det ju morsdag och även hennes födelsedag och eftersom hon var i Skåne så tänkte jag att hon kunde få sin present när vi träffades istället, helt ovetandes om att jag skulle överraska henne. Sa att vi skulle åka in till stan och luncha, men tanken var ju egentligen att vi skulle åka ut till Njuta Spa där jag skulle bjuda henne på en behandling. Det lyckades hon ju luska ut när bussen kommer körandes och det tydligt står Nacka Strand på den, haha.

Efter behandlingen åkte vi vidare in till stan för lite lunch på ett av mina favoritställen John Chris Coffee, blev en mumsig hälsotallrik med kyckling och bulgur. Sprang sedan runt och shoppade tillsammans och kom bland annat hem med en ny mascara som jag har velat testa "false lash wings" från loreal och ett par snygga löparskor från nike, en kaffemaskin och ett par birkenstock som jag kan ha på jobbet :)