Det blir inte alltid som man tänkt sig..

2010-03-31, 23:53:23 / Kategori: Allmänt

E det inte så att man ska ta de lugnt, slappna av och njuta när man väl e ledig?! önskar verkligen att det hade varit så :/ Har varit sjukt trött dom senaste dagarna pga sena dagar på jobb och känt mej lite allmänt hängig med, absolut inte på topp just nu :S

Tog mej iaf sovmorgon idag, tills mamma kom in på rummet o försökte röva bort min hund för en morgonpromenad. Ursääkta?! Men min hund vill faktiskt också ha sovmorgon ibland ;) Sa ett bestämt nej, att hon inte fick gå ut med honom. Hamlet e nämligen min löparkompis och vi hade planerat och vi hade joggingtur inplanerat på schemat när vi väl stigit upp ur sängen ;) Frukost när vi kom hem igen, försökte sedan vila en stund (i bastun..skönt) :P men sjukt mycke tankar i huvudet just nu med allt :/ Kollat bilar med Nicko, funderar på att kanske köpa bil.. eftersom mamma ska sälja den ena. Billös e typ samma sak som benlös jue.. Nästan iaf ;O Stressa iväg till hästen sen..rida en snabbis, hundkurs med Hamlet och sen iväg till andra stallet o ge hästarna mat, o hemma för typ 40 min sen :/ Rolig dag man haft dåe! Hmm.. den hade väll sina stunder ;P

Sjukt mycket imorron med :/ stallet först, Ungdomsmottagningen kl 8:30 sen möte på arbetsförmedlingen kl 10, iväg till Shammy för att rida och mocka, hem o packa grejer sen ha en underbart rolig kväll med utgång i helsingborg tillsammans med Ems! Jag har iaf något positivt att se fram emot ;D <3






Tänker, funderar, hoppas.. jag vet inte :/ Varför skulle det bli såhär (igen). Jag hatar att kärleken finns! Det blir bara fel. Alltid.


Känner mej..

2010-03-31, 00:09:03 / Kategori: Allmänt
Glad, förvirrad, förstår inte...

Hold on to the times that we had..

2010-03-30, 01:31:41 / Kategori: Allmänt




Jobb och slit

2010-03-30, 01:03:13 / Kategori: Allmänt
Har jobbat 16:00-22:30 på Mcdonalds ida.. haft kassa och Mcdriven.. faktiskt ganska skojj iom att det inte va så många timmar :) Värre igår när jag jobbade 14:00-23:30 stäääängning :/ va riktigt trött på jobb då.
Imorron jobbar jag 15:00-22:30 på Donkan, sen blir det ledighet reeesten av veckan med endast ett 4 timmars pass på lördag ;D I LIKE IT!!

Kvällsmotion, Jatack ;)

Underbara sol!

2010-03-26, 00:29:22 / Kategori: Träning

Haft en helt underbar dag! Älskar detta härliga solskensväder, man blir så glad och på bra humör :D Tränat lite idag med (A) Jogging med hamlet imorse, ridit Shammy, kvällsgympa.. I LIKE IT ;)

Vip kväll på Centan med Natha :) TACK gode guuud att jag inte jobbar idag! Helt gaalet mycket folk och mina stackars medarbetare kommer nog inte va hemma förrän 2 inatt :/

Things can't always be the way you wan't them to be.


Just don't give up

2010-03-25, 00:05:28 / Kategori: Allmänt







För så har jag tillbringat en ledig dag!

2010-03-24, 22:24:13 / Kategori: Allmänt

Vatt på hundkurs med Hamlet ikväll, fortsättningslydnad! Gick megabraa ;D Tränade kontaktövningar där man ska berömma hunden när den tittar på dej.. sedan skulle vi försöka hålla kontakten trots störningar. platsliggning och inkallning med och kan säga att jag e very nööööjd med vår insats ;D Läxa tills nästa vecka e att komma på 3 bölöningsformer som din hund tycker om och sedan rangordna vilken den tycker mest om. Tex godis, kasta boll, dramkamp, kel m.m. Vi får väll se vad som blir favoriten då ;P Godis antagligen .. haha. med tanke på att han sitter o slickar sej runt munnen hela tiden när vi tränar ;P knäppis!

Joggade imorse, inte gjort de på ett tag.. haft mycke med jobb o känt mej lite hängig..but now I'm back on track ;) Sittups o grejer med, duktigt ^^ Tog sedan en ridtur med Shammy i det härliga vädret, sjukt pigg o laddad med energi, hääärligt :) Skönt att va ledig från jobb ons-fre :)




Farmor ringde ikväll! Inte pratat med henne på evigheter och inte setts på typ 3 år, efter mamma o pappas skilsmässa :/ Saker blir ju inte lättare när dom e bosatta i England heller :/ Tråkigt.. Vill iaf tacka dom sjukt mycket för de dom gör (a) Tack!

O då va man medbjuden på 20-års fest på fredag också med Hollywoodtema! Måste hitta något att ha på mej ;O Blir väll lite shopping imorron kanske (A)




Bilköp

2010-03-22, 17:45:16 / Kategori: Allmänt

Jobbat på Mcdonalds 8-13 idag, härligt att jobba morgon.. för tiden går sjukt snabbt och man har hela dagen att göra annat sen :) I LIKE!

Har varit med andy i helsingborg idag, köpt bil har han gjort. Och JAA, den va faktiskt väääldigt fin (A)

Ska snart iväg på hundkurs, ska gå på en nybörjarkurs i agility.. blir en hel del aktivering för hamlets del nu ;P Nu ska jag minsann få en vältränad hund ;) haha (A).

Thinking of the time that has past
Thinking back.


The Notebook

2010-03-21, 22:56:47 / Kategori: Allmänt

Haft en mysig kväll med Roxy idag :) Tjejsnack, reseplaner och bartendersnack ;) ^^ Kollade på The Notebook, en sjukt bra berättelse om 2 människor som va tvungna att skiljas åt trots att kärleken fanns kvar (A)



Ibland önskar man att det hade varit likadant i verkligheten (A)


Äntligen hemma!

2010-03-20, 19:06:36 / Kategori: Allmänt

Känns som om jag jobbat hela dagen och hela natten.. vilket jag nästan har ;O Bartenderjobbet igår gick väldigt bra faktiskt.. men kanske inte det roligaste med balkanfest :P Men helt okej (A) Kom dit vid 22 tiden och slutade lite efter 04:00..

Sen iväg till mcdonalds imorse.. började 11:45 och skulle slutat 16:00. Jobbade över till 18 för det va sjukt mycket att göra.. varför inte fortsätta när man ändå e igång typ ;P o ändå ledig imorron iaf.. vilket är SKÖNT! :) Stått i kassa och allt har gått galant ;) wiihoo!

Är lite trött nu men ändå sjukt taggad på att hitta på nått! Sova kan man jue göra imorron när man e ledig ;D Får väll se om de e nått kuul som händer ikväll (A)

pussss


Tonight's gonna be a good night!

2010-03-19, 16:09:46 / Kategori: Allmänt

Jobbat på Mconalds idag 11:30-14:30.. tack AB för att du tog min tid (A) skulle egentligen jobbat 11:45-21:00 men hade inte hunnit gå på provanställningen ikväll då. Min räddande ängel ;) hih. Kassa idag, rooooligt :) Fick stå i mcdriven lite med.. sjukt mycket att göra men de va skojj :) Även sagt hejdå till Jeanette, vår chef som vi bara haft i 4 månader slutar :( Tråkigt, för hon har varit otroligt omtyckt av oss alla på donkan! Och hälsade den nya välkommen (A) 5:e chefsbytet på 3 års tid :/ Tufft!

Idag blir iaf en braa dag! (I hope.. e på toppen humör iaf) Hilton (A) och provjobb på A2! Kom gärna o hälsa på vetja.. öppet till 04:00 ;)


Bartenderjobb

2010-03-18, 23:38:10 / Kategori: Allmänt

Nyss hemkommen från jobb.. jobbat 15:00-22:30 på Mcdonalds. Lite kassa, beställning under peak gick faktiskt väldigt braa tycker jag, fixat i köket o kämpat med "rollemaskinen" :P haha.

Va jue på anställningsintervju igår på A2 och träffade nattklubbschefen Joakim som visade mej runt, aldrig vatt där innan.. men riktigt snyggt faktiskt. Höll på att renoveras en massa och precis byggt en ny bar. Snyggt inrett med soffor och kristallkronor i taket... I like it :) Ska iaf provjobba på fredag 22:30-14:30, spännande ;D 


Anställningsintervju! Me like ;)

2010-03-17, 00:42:43 / Kategori: Allmänt

Hah, gjorde det sjukaste igår asså :P När klockan började närma sej 5 på eftermiddagen så va jag så himla trött.. tog en dusch för att fräscha till mej lite och skulle sedan ta en "powernapp" någon timme för att sedan sticka o träna en stund.. och vad gör jag?! joo SOMNAR och vaknar inte förrän 2 på natten ;P haha. Vad gör man då?! Joo, ringer ett nattligt samtal till någon man tror är vaken och försöker sedan somna om efter typ 9 timmars sömn :P

Arbetsförmedlingen kl 9, diskuterade massa frågor om arbete o grejs i grupp och jaa.. jag o sanna diskuterade ett o annat ;) som kanske inte rikt hörde till! Men de va omärkbart ;P haha (A)

Har varit duktig och sökt lite jobb också idag ;D Ahhh, vad jag känner mej stolt! Gjorde jag även förra veckan (A) Och imorron ska jag faktiskt på arbetsintervju angående en tjänst som bartender på nattklubben WONK ;) hih. jaa, det är en gayklubb och jag är sjukt spänd och nervös! ;O Spännande!

Resten av kvällen har tillbringats på donkan.. jobbat 15:00-22:30 .. tydligen har vi öppet till 23:00 istället för 22:00! ;O Något som varken jag lr typ nån annan vet om.. eftersom det står på alla skyltar att vi stänger 22.. så inte en enda gäst efter de :P

Ahh.. har verkligen hänt en del i veckan..

Måndag: Arbetsförmedlingen 9:00, tränat Shammy, hundvakt

Tisdag: Arbetsförmedlingen 9:00, Sökt jobb, Donkan 15:00-22:30

Onsdag: Arbetsförmedlingen 9:00, träna Shammy, hundvakt, Intervju 14:00 i malmö, Lydnadskurs 16:30

Torsdag: Arbetsförmedlingen 9:00, Donkan 15:00-22:30

Fredag: Arbetsförmedlingen 9:00, Donkan 11:45-21:00, utgång or something ?! ;)

Lördag: Donkan 11:45-16:00, utgång.. ledig söndag jue ;D

Söndag: VIIIIILAAAA! ;)


Dejtingtest

2010-03-16, 23:07:26 / Kategori: Allmänt

Haha, gjorde ett test om vilken typ av partner som skulle passa mej ;P

Svaaar: Din partner är passionerad!

Din idealiska dejt är Passionerad. Han älskar intensiva stunder med dig som för er två närmare varandra. Han är ambitiös och driven med mycket energi. Men han gillar även att släppa loss och ha kul. Han är flirtig, lekfull och väldigt tillgiven. Den här killen älskar att vara lite fjantig ibland. Visa honom att du kan släppa på dina hämningar genom att släppa loss ordentligt och ha riktigt kul.

Jasså?! :P


Början på veckan!

2010-03-15, 14:46:02 / Kategori: Allmänt

Arbetsförmedlingen imorse kl 9, informationsmöte i grupp om att starta eget företag. Helt okej att lyssna på men kändes som om man visste det mesta redan och har jue ingen vidare affärsidé så känns jue inte så aktuellt heller :P

Därefter stack jag till Shammy! Tog en härlig ridtur i det härliga vädret och avslutade med lite träning i ridhuset :) Börjar gå riktigt bra nu (A)



Filmade lite när vi tränade.. mest för att se vad jag behöver förbättra och hur vår träning utvecklas tillsammans. Egentligen ingenting ni behöver kolla på för den e sjukt dryg :P

Skulle egentligen på anställningsintervju ikväll, men vet inte om det blir av eftersom han inte hört av sej mer :/ jajja.. finns jue fler jobb att söka annars ;P

Nu ska jag njuta av solen och ta en härlig promenad med hundarna :)

Vi hörs laater! PUSS


Remember Me

2010-03-15, 00:02:42 / Kategori: Allmänt

Haft lite kvalitetstid och bio med Madde ikväll :) Såg Remember Me med snyggingen Robert Pattinson i huvudrollen från Twilightfilmerna (A) En film om två unga människor som finner kärleken och lär sig hur viktigt det är att ta vara på tiden man har tillsammans.. Romantisk? Njää.. snarare en sorglig och hemsk berättelse tycker jag :/

Här har ni trailern:




MADDE, kolla jag lyckades ;D Thanks rötte ;) hih.


Sunshine u make me happy

2010-03-14, 16:12:51 / Kategori: Allmänt

Sjuukt mycket att göra på jobb idag! Jobbat mellan 8-15, började med att öppna köket för att sedan stå på bopen, dvs "friteringsstationen" där man gör alla kycklingprodukter,fiskar, pajer osv själv (A) .. kuul när man har typ 4 McChicken, 3 supreme, 3 wraps, 6 fiskar, 2 Chicken jr beställda som man håller på att göra samtidigt ;P haha. Just another normal weekend at Mcdonalds ..TYP!

Hade en helt underbar kväll igår! Blev bjuden på 3 rättersmiddag av en väldigt "speciell" person (A) Därefter såg vi Alice i Underlandet på bio. Tack för en fantastisk kväll (A)


Skagentoast till förrätt



Våra MUMSIGA efterrätter!

Tyvärr va jag så hungrig och ..ehh "tagen" av den fina huvudrätten..  att det inte blev någon bild på denna ;P haha. Men vi åt en underbart god ryggbiff med klyftpotatis och bernaisesås till.


DUKTIG vovve!

2010-03-13, 13:37:03 / Kategori: Hamlet

Just hemkommen från Lunds Hundungdom, haft Rallylydnadsträning idag med Hamlet mellan 9-12. Han var vääääldigt duktigt ska jag säga ;D Så idag kan jag känna mig som en stolt matte! haha (A) Va första hundkursen för i år och har inte tränat med honom sen förra våren.. men sjuukt skojj att han tyckte de va så roligt ;) Vi går fortsättningslydnad, med inslag av olika grenar där vi ska få prova agility, freestyle m.m. och instruktören som va på besök idag tyckte absolut att vi ska börja träna o tävla Rallylydnad i framtiden! AHH, de finns hopp för oss ;P




Jobb på Donkan

2010-03-10, 15:29:01 / Kategori: Allmänt

Hemkommen från jobb och solning.. jaa, man måste jue bättra på färgen lite! Börjar redan försvinna :O Vatt på Donkan idag 8:00-13:00 (fast fick jobba över lite, mycke att göra) .. Me and Stina in the kitchen.. YES! ;) O sen fick jag träna kassa.. wihoooo! Gått riktigt braa ida, just keep smiling baby ;) hihi. De enda jobbiga e typ när de blir megamycket att göra o köket har ingenting klart.. alla måste vänta på sin mat.. o man ska komma ihåg hur mycket som helst i minnet :/ Men idag gick de faktiskt åsså braa! (A) Träffade Tobbe.. alltid kuul att träffa gamla vänner som man inte sett på evigheter (A) :)

Nu ska jag strax iväg till stallet, träna, fixa mat, åka på hundkurs oc träffa Ems ikväll <3 Fullt up då! As usual ;O

Vi hörs! PUSSS




Veckan

2010-03-08, 22:34:56 / Kategori: Allmänt

Ledig imorron.. SKÖNT! Men känns ändå som jag har sjukt mycket att göra denna veckan.. lr mycket inplanerat iaf! men de e som vanligt då väll :P

Tisdag: Veterinären med Shammy kl 8:00, Dans kl 20:00 och utöver de har jag hand om Musse (andra hästen), är hundvakt och ska hinna städa ovanvåningen och Hamlet ska få sej en makeover ;P

Onsdag: Mcdonalds kl 8:00-13:00, Hundkurs på kvällen

Torsdag: Freee! Typ :P

Fredag: FESTA med Natha ;) <3

Hmm.. jaa.. va kanske inte så mycke iaf ;P hahah. Vi får väll se vad veckan har att erbjuda! Blir iaf betydligt mer träning ;) Haft 1 ½ veckas paus nu när jag vatt på semester jue.. även om de blev en del promenader så e de inte samma sak ;)


Helgen

2010-03-08, 19:34:57 / Kategori: Fest

Då va man hemma igen efter en långsam arbetsdag på Mcdonalds.. stått i kassan o bara känt mej sjukt förvirrad o trött .. baksmälla från helgen kan väll inte sitta i enda tills måndag heller?! :P :/ Bättre gick de i köket på beställning under kvällen.. there I know my thing ;)

Helgen har vatt rolig trots att de gick som de gjorde ;P Va ute med natha på Ice i fredes och i lördes hängde vi spontant med några kompisar på studentfest i malmö.. Skitkuul att träffa Marco igen! eftersom vi inte setts på evigheter :/ Lördagsnatten blev verkligen en GALEN och MINNESVÄRD kväll ;D

Här kommer lite bilder från lördagen!


The gang bestånde av Raffet, Frida o Marco ;)


PAAARDY like en "utbytesstudent" !!!


"Kvällens teasers ;P" hahaha


Gran Canaria

2010-03-05, 18:32:43 / Kategori: Allmänt

Då är man nyss hemkommen efter en härlig powerwalk med hunden.. kävlinge ruunt ;) lite skillnad från strandpromenaden?! Ehh, JA! och mera lättklädd?! JAA ;P Här får man på med vinterjacka och tjocka byxor igen.. inga bara ben här inte ;P

Kan meddela att jag haft en underbar vecka! Skönt att bara få vila o komma bort från allting (A) Har "knappt" druckit någon alkohol heller ;) Bara very relaxing ;D hih. Förrutom att flyget var försenat och sedan blev inställt dagen jag skulle åka.. o att jag typ tillbringat 5 timmar på Kastrup i ONÖDAN :/ Men det löste sej med en övernattning på Hilton (Tack mamma) (A) och ett flyg dagen efter.. Lite fäärg har jag fått trots 5 dagars solning.. om ens de.. för va inte rikt sol varje dag :/ Schteeeeek hela dagen igår.. och jaa.. jag har bränt mig .. min rumpa ;P haha. Kan knappt sitta ner ;O Fast överlever gör man! Blir jue BRUN sen ;) hih (A)

Lite bilder kommer later från semstern ;)

Får väll se vad som händer ikväll.. sjuuuukt FESTSUGEN! Ska nog träffa Natha sen.. så får vi väll se vad som händer ;) Ledig hela helgen jue .. Både från jobb o föräldrar ;D ME LIKE!