Helvetesveckan har börjat!

2011-11-22, 01:05:13 / Kategori: Hudvård & Skönhetsvård
Examensveckan med andra ord har börjat och tusen tankar rör sig i huvudet! Nerverna är på helspänn och allt jag nånsin lärt mig under utbildningen ska jag nu bevisa att jag KAN!

Veckan går till som så att klassen bli uppdelad i 2 grupper, grupp 1 och 2. Jag är i Grupp TVÅ!

Igår: hade vi fotografering; "ballerinaknuten" var på plats, snygg makeup och röda läppar med rena nya rockar.  Hade även teoretiskt Beautyprov på hela kursen med flersvaralternativ där alla svaren såg typ likadana ut :O Hoppas dock att jag klarade det!

Idag: Har jag hjälpt till i tvätten på skolan under någon timmes tid för att förbereda för Grupp 1 som gör sin praktiska del.

Onsdag: Praktiskt BeautyProv (Får reda på om jag klarat teorin och praktiken på Beauty på kvällen

Torsdag: Teoretiskt SPA prov

Fredag: Praktiskt SPA prov

Ikväll är dett PLUGG som gäller och morgondagen ser ut som följande:



Praktiskt prov i Ansiktsbehandling + manikyr + makeup
Praktiskt prov Massage
Praktiskt prov Vaxning
Specialarbete där jag ska göra Microdermabrasion (hudslipning med elektrisk apparat)

Då ger vi ALLT imorron kl 9-17:15!!

<3

2011-11-15, 11:05:40 / Kategori: Stockholm

Du betyder ALLT! <3


UPDATE!

2011-11-10, 20:25:27 / Kategori: Stockholm

En liten uppdatering om livet som framförallt består av skola just nu! Klarade skolans sista prov idag så nu är jag SHR diplomerad hud- och spaterapeat :) Dock väntar den stora examen för oss som vi bli nationellt godkända, CIDESCO examen som påbörjas om drygt 1 veckas tid! Nervööst lr? Ehh, Jaooo.. Tusen tankar och allt vi lärt oss bara forsar runt i huvudet i en enda röra just nu. Men ska nog få rätt på det fram till examen ;)

By the way har jag fått jobb som spaterapeut på ving och kommer få åka till antingen Spanien lr Grekland till våren för att jobba på deras hotell!! Än vet jag inte var jag hamnar, men allt känns bättre än Sverige just då :)