Utgång

2010-01-31, 13:51:22 / Kategori: Allmänt
Trots att allting känns sjukt jobbigt nu.. så va de endån en trevlig kväll med giirlsen igår! Jag, frida och Madde begav oss till breeze för att shaka ass lite ;D Träffade lite folk man kände..men egentligen inte så pepp. Kvällens roligaste upplevelse när frida står med gapande mun o spanar in nån pudding som står o dansar på högtalarna.. haha. Asså seriöst, hon va helt paralyzerad ;P Och madde fick man rädda var o varannan minut från en massa äckliga blattar.. att man alltid ska behöva gripa in ;P Hon har nog inte lärt sig "rör du så dör du blicken" ^^ hahah.
Tänker på dej hela tiden baby, var jag än är o var jag än går :( Du finns alltid i mina tankar <3 vill verkligen inte förlora dej :( Men förstår ju om ditt jobb känns viktigare o allt annat nu. Du betyder iaf oerhört mycket för mej och kommer alltid att göra de! Det minsta jag begär är att vi kan va vänner iaf.. vill inte ha det så här :( <3


Hockey ikväll

2010-01-27, 13:57:11 / Kategori: Allmänt
Guuud, vad det har snöat idag ;O Känns som om vintern aldrig kommer ta slut.. nu längtar jag efter sol o värme lr en härlig skidresa..vill bara hitta på nått skojj (A)
Har varit ute på långrunda med Hamlet och sen bara vatt i stallet o fixat..lite svårt med joggingtur idag som jag hade tänkt :/ ;P Så får bli ett träningspass istället innan jobb (A) Arenan ikväll Mif-Örebro.. vem tror ni vinner ?! ;P Själv e jag inte så insatt ;O Satsar alltid att fel lag vinner :P.. bara för att all killar på jobb e så himla insatta ^^ inte lätt att veta :P
Kärleken är som en duva
Håller du den för hårt
Så dör den
Håller du den för löst
Så flyger den iväg
Tänker på dej <3

hemkommen från jobb

2010-01-26, 17:59:01 / Kategori: Allmänt
Har precis kommit hem från Donkan nu.. jobbat 8:30-17:00 idag.. jobbade över 2 timmar, skulle egentligen slutat 15 men alla skulle typ till personalfesten ikväll o ville byta tider hit o dit :P Kände mej inte så sugen på att sticka dit.. måste ändå till stallet o har massa att fixa imorron innan jobb..

Ska snart iväg till stallet en sväng, sen blir de danspass på friskis & svettis med mamma ;) hihi. Tränat varje dag nu..o känner mej så duktig (A) Hah, fick en massa råd av Louie igår på jobb med ;P
Hade sjukt kuul när jag jobbade igår, va ju koncert med Depeche Mode på Arenen..helt okej musik (A) Fick stå i en ny bar som jag aldrig vatt i, ICE Bar på 4:e våningen där jag o en kille som heter Emil skulle jobba..aldrig träffat honom innan heller, men de va skojj! Massa att göra hela kvällen, de enda jobbiga va att hälften snackade danska typ :P Ehh?! o de e jue lätt att förstå?! NOOT. Men jag gjorde mitt bästa (A) Min matte börjar bli bättre, har jue lite småpanik när man ska räkna massa i huvudet..tuur att det står på kassorna hur mycket man ska ge tillbaka (A) o allt stämde efter kvällens slut.. sålde för lite mer än 13000 och fick 100 kr i dricks! Jag är helnöjd :)
Ska jobba på Arenen imorron kväll med och då e det Hockey som gäller! Kommer stå i Trappa upp baren (där har jag inte heller vatt innan..spännande) .. så har ni vägarna förbi så e det bara att komma o hälsa på :)
Det går inte en minut utan att jag tänker på dig, du finns alltid i mina tankar. Undrar om du känner detsamma?!

It's complicated..

2010-01-25, 14:41:37 / Kategori: Allmänt
Hatar när internet inte fungerar :/ Får sno åt mej lillebrorsans dator när han e i skolan..eftersom det bara funkar där :/ Tyypiskt!

Har vatt o handlat med mamma o Ralph idag, köpt tapet o grejer till mitt rum eftersom vi håller på att göra om där..kommer bilder senare (A)
Vatt ett par jobbiga dagar nu :( Tänker på dej hela tiden, du finns alltid i mina tankar var jag än går och vad jag än gör. Men du hör väll av dej när du känner dej redo hoppas jag <3 (A) Försöker göra en massa saker hela tiden för att få tiden att gå fortare. Tredje dagen i rad som jag är ute o joggar nu, känns riktigt skönt :) Och jag har underbara vänner som finns där för mej, hade varit sjukt jobbigt utan er..tack för att ni finns (A)
Va på bio igår med madde..såg it's compicated.. jaa, de e väll lite så mitt liv känns just nu :/ Komplicerat o förvirrande.. men men, filmen var riktigt braa faktiskt.. och rolig :) Tack för en trevlig kväll <3
Nu ska jag snart iväg till stallet, sen blir de en långrunda med Hamlet (A)
Jobba på Arenan ikväll, koncert med Depeche Mode..tydligen något känt band?! I don't know?! ;O :P

Jag älskar dig och kommer alltid att göra, vet att jag har gjort mina misstag här i livet, och de ber jag om ursäkt för. Hoppas du förlåter mig o vi kan gå vidare i livet tillsammans hand i hand. För det är dig jag vill ha och det dig jag älskar och saknar varje dag.




du <3

2010-01-23, 20:18:29 / Kategori: Allmänt
Jag ligger ensam i vår säng och tänker på dig. 
Dina armar runt mig som jag saknar. 
Den trygghet du ger har jag aldrig kännt innan, 
och du håller mig starkt men varsamt i din famn. 
Känslan av närhet när din hud rör min och vi ligger tätt ihop, 
ändå känns det som vi är för långt ifrån varandra. 
Jag lyssnar till dina andetag när du sover, 
lugnt och fridfullt känns det när du ligger brevid mig.
Jag behöver inga ord, bara värmen och din närhet.
Jag blundar och önskar att du var här.