Apr. 24, 2013

2013-04-24, 22:23:31 / Kategori: Allmänt

Denna dagen började med en lång powerwalk tillsammans med mamma och vovven, en sånn härlig start på dagen. Älskar min nya "motionsapp" endomondo där man kan beräkna sina aktiviteter, se hur många km man gått, tid, kartor och man kan även utmana sina vänner, nu jäklar ska det tränas! Varit med mamma på jobb och hjälpt henne fixa med marknadsföring av butiken för att locka fler kunder, tänkte skapa en liten fb sida som kommer hållas uppdaterad om alla vårnyheter och erbjudanden. En söt rosa jacka fick följa med mig hem, bild kommer kanske imorron. Ikväll har jag träffat min barndomskompis Linda som jag träffar alldeles för sällan, inflyttningsfest i helgen. Ska bli riktigt kul! :)


Det går bra nu!!

2013-04-24, 11:50:59 / Kategori: Allmänt

Dags för lite update mina vänner ;) I lördags var jag på Njuta Spa och provjobbade vilket gick hur bra som helst med underbar personal och nöjda kunder, blev glatt överraskad när jag stötte på en av mina vänner från
Mallorca som tydligen jobbade där nu, roligt :) känns verkligen som det är ett ställe som skulle passa mig! Uppföljningsmöte nästa vecka :) Och i söndags var jag på intervju på Cinderella. Får hoppas att dom hör av sig! Spanat på sängar och shoppat på ikea med mamma :) Nu ska jag bara njuta av skååneland, ledighet, familj och vänner <3


Nöjd tjej!

2013-04-19, 20:20:39 / Kategori: Allmänt

Känns underbart att vara tillbaka i Stockholm igen! Har invigt mina converse som har varit på vintervila i garderoben här hemma på en lång promenad runt hela Stureby, skönt att slippa vinterkängorna som jag traskat runt med uppe i Sälen :) Nu ska jag njuta av lite egentid med tacomys och let's dance. Känns lite ovant att vara själv utan mina roomies, Lyxfredag på hög nivå!


Stockholm på riktigt!!

2013-04-19, 10:23:49 / Kategori: Allmänt

Då var resan påbörjad tillbaka mot älskade Stockholm! Känns ganska bra att lämna ett grått, snöfattigt Sälen :)


Sista arbetsdagen för säsongen

2013-04-19, 00:38:13 / Kategori: Allmänt

Säger godnatt efter dagens sista arbetspass i Sälen, tacomys i stugan och väskan färdigpackad inför morgondagen! Imorgon går resan tillbaka mot Stockholm och "mitt nya liv", haha. Känns verkligen som livet varit lite på paus under det senaste året med 1 helt år av säsongande, trots att det har varit jobbigt så ångrar jag inte en sekund. Man måste våga satsa och testa nya saker, gör man inte det så lär man säkert ångra sig förr eller senare! I helgen väntar provjobb och arbetsintervju, det går bra nu :)


Apr. 15, 2013

2013-04-15, 23:10:05 / Kategori: Allmänt

Spadagarna 2013 är äntligen över med allt vad det innebär! 2 dagar med fullspäckat schema, utställningsmässa, behandlingar och 190 besökare. Ska verkligen ta och njuta av mina 2 sista lediga dagar innan jag jag kör mitt sista jobbpass för säsongen på torsdag :)


Spanat

2013-04-10, 22:27:52 / Kategori: Allmänt

Vit, rosa och romantisk inredning från Åhléns, vill ha!


Mot Sälen

2013-04-10, 14:47:20 / Kategori: Allmänt

Älskar ICAs självplockssallader. Man får plocka ihop precis vad man vill ha från en minibuffe och det blir oftast mycket billigare än vad en färdig sallad skulle kosta, mums! Lite färdkost och en inspirationstidning med skönhet och hälsa gör mig sällskap på vägen tillbaka till Sälen. Tydligen var det nått tekniskt strul med tåget framför vilket gjorde att vårt tåg fick stå stilla i 50 min vilket även resulterade i att jag missade avgången i Borlänge där jag skulle bytat till buss, Bull läge. Då finns det bara en sak att göra, lägga sig ostört på en bänk med lite musik och lapa sol i 1,5 timme i väntan på nästa buss, gött de ;) fått veeery goda nyheter också, ska få en helt ny säng i födelsedagspresent från mammi :D wohoo! Mamma ringde och frågade vad jag önskade mig, jag bara.. Soffa eller säng (A) Och säng är väll prio ett! Hejdå begagnade gamla sängar :P


Älskade Stockholm

2013-04-10, 01:13:15 / Kategori: Allmänt

Denna dagen har varit underbar på alla sätt och vis. Varit på provbehandling ute i Nacka på världens mysigaste spa som är en omgjord gammal grosshandlarvilla . Inredningen påminner om den franska stilen som är gammal och personlig med vitmålade golv och alla behandlingsrummen är fantastiskt mysiga med fönster och utsikt över skärgården! När jag efter min 90 minuters provbehandling fick förfrågan om jag ville provjobba nästa helg kände jag hur hur glädjen spred sig över hela ansiktet. Med ett strålande humör tog jag sedan bussen tillbaka till Slussen och promenade in till skanstull för första gången med en massa butiksbesök på vägen och även lite shopping i det härliga vädret, 2 par skor rikare är aldrig fel :) Kvällen tillbringades sedan med Mickan för lite fika och tjejsnack på Espresso House. Har verkligen njutit av Stockholm till Max idag :D


<3

2013-04-09, 01:41:58 / Kategori: Allmänt

Födelsedagsfirande, mojito och cosmopolitan på T.G.I Fridays Stureplan tillsammans med fina Mickan gjorde denna kvällen total! <3


Mot Stockholm!

2013-04-08, 19:23:58 / Kategori: Allmänt

Usch, inatt har jag sovit så dåligt! När klockan slog 6 kändes det som om jag varit vaken i flera timmar, orkade inte ligga kvar där och vrida mig så drog mig upp ur sängen. Packade ihop väskan och begav mig till gymmet, skönt att ha så nära med bara 3 minuters promenad och vid den tiden var det inte många morgonpigga människor uppe! Juuust me :) Skön start på morgonen innan jobbet kl 9, bara ääälskar morgonträning!

Nu sitter jag på bussen från Sälen till Borlänge, där blir det sedan byte till tåget som rullar vidare mot Stockholm med beräknad ankomst 22:15. Lång resa, och tyckte först att det var lite jobbigt att jag skulle åka ner med så kort varsel och en vecka innan jag flyttar ner på riktigt. Men nu är jag bara taggad, älskar ju storstaden och får så mycket energi när jag är där! Dessutom fyller min fina vän Mickan år idag, och henne hade jag ju inte fått fira annars <3


Love life!

2013-04-07, 20:18:02 / Kategori: Allmänt

Skön ledig dag med sovmorgon, gymmet med 50 min på crosstrainern, 20 min löpning plus lite magövningar.. Duktig tjej! Kvällpromenad med Malin och nu är det dags för lite packning :) för imorgon kväll beger jag mig ner till Stockholm för att göra provbehandling, håll tummarna för att det går bra!!


Apr. 05, 2013

2013-04-05, 00:02:39 / Kategori: Allmänt

Vaknade av väckarklockan kl 7 redo för lite hederlig morgonträning innan dagens arbetspass 9-16:30. Shopöppning och behandling efter lunch med väldigt goa kunder :) slutade ungefär samtidigt som Malin så vi bestämde oss för att grilla i det fina vädret.. Hmm, gick lite halvbra?! Tände på grillen och skottade fram vår mysiga terass som varit täckt av snö hela vintern (dagens träningspass nr 2, huhh!) och precis när jag ska agera grillmästare slocknar grillen.. Vad hände lixom?! Blev lite snabba ryck med att dra fram stekpannan istället för att tajma med Malins hemmagjorda potatisgratäng. Jaa, det var min insats i kvällens matlagning ;) Efter middagen tog vi en härlig promenad och kikade förbi Experium för lite kvällsunderhållning :) hembiljetten bokad idag och om exakt 2 veckor jobbar jag min sista dag här i Sälen..


Looove life!

2013-04-01, 22:21:41 / Kategori: Allmänt

Braa dag med massa goa människor i Spashoppen, fick även kändisbesök av Mia Skäringer som skulle på massage och igår fick jag massera Gabriel Lazar,gjorde nytt säljrekord med produktförsäljning för 5000kr.. Det går braoo nu!! Btw, så är sista jobbdagen spikad. 18 april, sen säger jag hejdå till Sälen och Hej STOCKHOLM ist! 20 april får jag äntligen tillbaka min älskade lya, tidigare än beräknat.. Och Gud vad jag lääängtar! 17 dagar kvar ;)


Gillas!

2013-04-01, 10:01:04 / Kategori: Allmänt

Bra beröm på jobb igår från två väninnor, varav den ena hade varit på en helt fantastisk behandling förra veckan hos en jätteduktig tjej och igår fick jag ta hand om hennes väninna medans den tidigare kunden fick behandling hos min kollega. Visade sig att jag var den där jätteduktiga tjejen veckan innan.. Vilket korttidsminne man har med att komma ihåg kunder, fy skäms! Och att gårdagens behandling varit långt ifrån lika bra som den hon fått förra veckan av mig! "Antingen har man personligheten och det rätta handlaget för ert yrke eller inte och det har du verkligen ska du veta fick jag höra från dem båda!". Dom skrev ner mitt namn och skulle dom komma tillbaka igen så var det mig dom ville gå till.. Åhh, sånna kommentarer bara värmer i hjärtat! :)

Lite träning denna måndagsmorgon efter en veckas vila så är jag på topp!