aldrig utan dej

2009-09-29, 00:08:46 / Kategori: Allmänt

Our love will never end..


Bra resultat!

2009-09-27, 20:49:15 / Kategori: Allmänt

Jobbet idag gick skitbraa :) Faktiskt skojj att börja jobba igen o att träffa allt härligt folk! Kan meddela att jag klarade mej felfritt igenom ett 5 timmars arbetspass..inte dåligt på "första" dagen :P haha ;)

Nu ska jag iväg till pojkvännen o ha en mysig kväll :)

Ciaaao!


Jobb som bartender? Jaaadå ;)

2009-09-27, 00:57:22 / Kategori: Allmänt

Provjobbet på Malmö Arena igår gick toppen! Fick en väldigt positiv överraskning när jag träffade chefen..det va nämligen samma chef som anställde mej på Mcdonalds för något år sedan :P o han blev nog lika chockad :P Skojj, med tanke på att jag alltid tyckt att han varit rolig o trevlig :)

Fick skriva kontrakt o är nu extra anställd som bartender på Arenan :D Skojj! Eftersom The klubb stängdes ner i brist på gäster.. Så nu e det bara att bestämma vilka datumar man vill jobba ;)

Efter jobb fortsatte kvällen med fest på HIPP tillsammans med Madde, Frida o Linda! Hade en roooolig och heltokig kväll :D Jag och madde åkte cykeltaxi...hahah guuuud, de var en special feeling ^^ Speciellt när madde tappar väskan o måste springa tillbaka :P Dyrt va de inte heller..bara 20 spänn o lite strul typ ;O HAHA!

Har nu precis kommit hem från en trevlig släktmiddag, massa som fyllde år o grejs :)

Ska sooova nu.. Älskling e på jobb..saknar honom :(

Imorron blir de jobb @ Donkan 12:00-17:00..undrar hur de kommer gå ?!
Svaret får ni tomorrow ;)

Gooodnatt


Guess what..?!

2009-09-24, 22:49:34 / Kategori: Allmänt

..Idag fick jag ett samtal från en kille som jag jobbade med på The Klubb. Han undrade om jag var intresserad av jobb och imorron ska jag till Malmö Arena för att provjobba som bartender :) är ganska nervös, har ju aldrig varit där och när man är ny och allt. Men ser verkligen fram emot det, ska bli spännande!




Fides, spes, caritas, maior autem horum est caritas
som betyder "Tro, hopp och kärlek och störst av dom är kärleken"

Älskar dej Andy


Skoletter

2009-09-24, 10:11:54 / Kategori: Allmänt

ÅHHH, jag är så himla suuugen på att köpa ett par skoletter nu när hösten börja komma!

Här är några av mina favoriter :)

www.nelly.com, 249 SEK


www.nelly.com, 299 SEK
www.nelly.com, 399 SEK


hårförlängning

2009-09-24, 00:22:23 / Kategori: Allmänt

Såå ..nu har jag tatt bort min hårförlängning..skönt! Tog bara 2 timmar typ..och ett jävla jobb. Hon som hade satt i de är höggravid nu o hon sa att jag skulle prova med keratinvax remover själv o de funka väll hyfsat bra :)

Känns konstigt nu när det e kort, men skönt faktiskt..kuul med lite förändring! Tänkte färga det också så småningom, klippa det lr göra hårförlängning senare igen..får väll se vad de blir..


duga

2009-09-23, 20:06:20 / Kategori: Allmänt

Mötet i malmö igår angående produkten verve verkade mycket intressant och kan nog va en bra investering :) Kommer berätta mer om det någon annan dag!

Idag va jag på möte med min personliga jobbcoach i Lund, gick igenom hur jag ska få ett intressant cv som ska fånga läsarens intresse och ska jobba lite mer på att lägga in meriter. Så får väll se hur de går :)

Skulle jobbat som ledsagare imorron men ridlektionen hade blivit inställd så min elev fick följa med mej till mitt stall istället, hääärligt när man får se någon annan bli så glad :)

Sen ikväll blev det en härlig kvällspromenad med Hamlet och mycket lydnad..gick faktiskt riktigt bra :)

Imorron blir de ingen modevsning..mamma behövde tydligen ingen hjälp :/ Och mitt rum behöver verkligen städas + lite övriga delar av huset :O Så måste fixa de..har ju gäster som ska komma på besök..

Ibland känns det som vad man än gör så e det aldrig bra nog..


En fullspäckad helg..

2009-09-22, 00:49:15 / Kategori: Allmänt

..Ja det kan man väll kalla det!
I lördes var det kulturnatten i Lund och jag och Andy var även bjudna på middag i Lund tillsammans med min släkt "ett knasigt litet gäng med sjukt kass humor som e omöjlig att förstå ibland" :P Hade en trevlig middag där det bjöds på god mat o dryck..jaadåå..gratis e GOTT! lr hur? ;)
Strax efter middagen kom Natha o gjorde oss sällskap, drog sedan till Jalles en sväng :)

På söndagen tog jag och Andy oss en lång återhämtning..har för mej att vi sov gaaanska länge :P På kvällen åkte vi på bio för att se "Flickan som lekte med elden" ..braa faktiskt..fast att jag föredrar engelska filmer så har faktiskt Steig Larssons filmer varit riktigt bra :) såg jue "Män som hatar kvinnor" tidigare i veckan som verkligen är en sevärd film..hemsk! men riktigt spännande..



Idag har allting gått i snigelfart..har försökt planera den kommande veckan..vilket kommer se ut ungefär så här: (Än så länge iaf)

Tisdag: Doktorn 11:50, Möte 15:00, träffa Natha sen träffa Andy :)
Onsdag: Möte 14:00, Jobba som ledsagare 16:30, utgång med Nathas arbetskamrater?(Vi får väll se hur de blir..)
Torsdag: Jobba Modevisning 18:00
Fredag: Utgång och bowling med tööserna :)
Lördag: släktmiddag

Jaa, man behöver inte jobba på heltid för att det ska hända en hel del faktiskt ;P o än så länge har jag inte fått reda på om jag jag ska jobba i helgen lr inte..får väll se hur de blir med de (A)´

Nu e de väll dax att sova om man ska orka med något imorron (A)
Gooonaatt!


Dags för en uppdatering kanske xD

2009-09-18, 13:41:24 / Kategori: Allmänt

Kan berätta att det har hänt en hel del sedan jag skrev sist..har haft fullt upp..därför jag inte hunnit skriva! Men men ..här kommer iaf en liten uppdatering av senste nytt ;P

Har fått jobb på The Klubb - jobbade även förra lördagen vilket sick suuper ;)


Har varit på massa möten med arbetsförmedlingen och fått personlig jobbcoach.. nu ska de fixas jobb ;)


Haft 4 underbara månader med Andy <3 Älskar dej!


Morfar har fyllt år..så mycke som 74 .. börjar bli en gammal man nu ;P


Åkt cabbe
en vecka när Andys föräldrar va bortresta ;P hah..ni skulle sett hans min..såg ut som ett barn på julafton xD

Har provridit en häst som jag kanske ska bli fodervärd på..


..Jaa, det har hänt en hel del faktiskt ;)

Idag har jag sovit hyfsat länge ;P Ska snart iväg till stallet..ska försöka hinna rida så många hästar jag kan idag, ta en liten träningsrunda.. sen kommer Andy ikväll <3 MYYS jueee ;)

Ciaaao!


seeging

2009-09-11, 17:51:10 / Kategori: Allmänt

Förkylningen börjar bli någorlund bättre..noot :/ Har meegaont i halsen o jättesvårt att sova :S Somnade sent o sov till typ halv 1 idag..helt seeg :P
Fick äntligen tummarna loss..o badade min hund..gick från att ha varit "grå" till nästan vit  :P haha.. va nog på tiden..tar ju inte lite tid med all den pälsen xD



Skulle tränat imorse, men får bli ett pass ikväll istället..efter stallet..sen träffa natha :)

trött, hängig..vet inte vad de e med mej just nu.. allt känns bara så jobbigt :/ Vill hitta ett jobb som jag verkligen trivs med..lr börja plugga lr nått.. får väll se vad som händer (A)

Älskar dej sjukt mycket Andy <3

Puss


förkylning..

2009-09-07, 01:37:28 / Kategori: Allmänt

Idag har jag inte alls mått bra :/ har varit allmänt seeg..legat i soffan halva dan.. haft meegaont i halsen så att jag knappt kan prata lr andas :/ o fabror doktorn hade sagt förra veckan att jag va frisk..rekomenderade att jag skulle käka halstabletter :/ hmm?! har iaf inte funkat än :/ Imorron ska jag åka till apoteket med mamsen o köpa allt möjligt för att "förkylingen" ska försvinna..hoppas jag hittar nått som funkar xD

När jag väl väl orkade..så begav jag mej till stallet, hade bestämt med Roxy att vi skulle ta en härlig ridtur med hästarna..kuul med sällskap för en gångs skull o va ju längesen vi sågs <3
Ska ha hand om Lindas hästar tis-tors så ska få lite hjälp av Roxy då åsså förhoppningsvis, fett skojj :D Annars
kan de ju ta lite tid när man har 5 hästar att sköta..


Musse & Piraten som vi va ute med idag :)

Imorron kommer Andy hit ;D 2 nätter utan honom, o jag saknar ihjäl mej! De e inte lätt när man e kääär (A)<3


Provjobb @ The Klubb

2009-09-06, 00:37:37 / Kategori: Allmänt

Provjobbet igår gick väll hyfsat bra..fett mycket att göra! Förrutom att dom har 4 bartenders ..varav 3 stycken va helt nya..dvs första dagen på jobbet, medans en person hade jobbat en gång tidigare :/ Men vi hjälptes åt så gott vi kunde och klarade oss genom kvällen ;) Snackade med chefen o blir förmodligen jobb fler helger :) (A)

Jag o Andy va hemma vid 07:00 tiden typ..drygt med en massa städning o grejs efter stängningen kl 05:00.. så inatt kan man behöva lite sömn (MYCKE) (A)

Nu ska jag sova (A) FETT TRÖTT!

Älskling e på jobb, tomt utan dej :( Älskar dej gaalet mycke <3


Träna, träna, träna..

2009-09-04, 13:02:42 / Kategori: Allmänt

Wihoo!! Då var man igång med träningen igen, första gången jag gymmade idag på typ 2 månader! Känns det braa lr?! ehh, JAA..fast jobbigt ;P men men, lite tufft får det väll va i början :P hihi. Ska nu sätta igång på allvar ;)

Dagens planer e dåe:

Gymma - vilket jag redan gjort ;)
Långpromenad med hundarna
Stallet
- Ta en "härlig" ridtur i de blåsiga vädret :S
Åka till Center Syd - Behöver ett par gympaskor ;O
Provjobb @ nya The Klubb(gamla chokladfabriken) - Bartender, JAADÅ! :) 





Sen så får jag väll besök av Andy efter att han slutat jobb för att se om jag sköter mej ;) haha!! Får väll hoppas de går braa, e jue premiärkväll för Club Mojito! Kan jue kolla in deras hemsida www.clubmojito.se 
Ikväll ska det göras Mojitos?! jaadå ;)




Dålig bloggare?! ehh..JAA!

2009-09-01, 00:25:20 / Kategori: Allmänt

Har varit sämst på att skriva blogg på sistone.. Känns som om jag haft massa att göra fast ändån inte sedan jag kom hem.
Har fått jobb som ledsagare åt en förståndshandikappad tjej en gång i veckan.. hjälper henne på ridlektioner, riktigt skojj faktiskt! Speciellt när man känner att man gör en god gärning åt någon som behöver det samtidigt som det har med ens eget intresse att göra :) Vi har verkligen superroliga torsdagkvällar ^^ hihi.

I helgen så hade jag hand om lindas (min stallkompis) hästar..bara 3 stycken + ett föl..lagom mycket jobb ..speciellt när man ska rida en häst som gått på bete i 2 månader o ska va världens envisaste :/ o mocka 3 boxar e då ingen hit! :/ men men..e man snäll, så e man (A)

Sen har jag spenderat massa tid med Andy, kan verkligen inte leva utan dej. Varje minut utan dej känns som en evighet :( Älskar dej, du e mitt ALLT <3

Såå..vad har hänt idag då?? Började dagen med att gå upp sjukt tidigt..typ 7 ..inte vatt uppe så tidigt på säkert 2 månader knappt ;P Inte konstigt när man kommer hem 6 på morgonen kanske ;P(A)
Åkte med mamma till affären iaf för att hjälpa till med inventering, gick oerhört snabbt..skojj faktiskt att jobb lite ^^ jaa, jag e väll lite halvt en arbetsmyra..när jag verkligen vill göra något :P haha.
Sen va jag på arbetsförmedligen, så ska dit nästa vecka på möte..så får vi se om jag får nått mer jobb (A)
Resten av dagen har jag väll tatt det hyfsat lugnt..skulle träna..men va sjukt trött :/ Gick iaf en runda med hundarna, började passa Molly idag igen efter att jag kommit hem o skönt att Hamlet äntligen börjar bli frisk så att vi kan gå lite mer! :)



Imorron ska jag börja träna på allvar, detta e lixom inte okej ;O

Puss & kraaam