Bio med Madde :)

Nu har jag just kommit tillbaka från en heldag i Lund. Har suttit och pluggat intensivt precis hela dagen. Gjort tester, sen haft körlektion..körde ut till Nova helt felfritt :D och Mats visade hur man gör kontroll av bilen där :) Lätt som en plätt! Efter de va det dags för teorilektion från 16:00-18:30..tror jag va favoritelev :P haha. Kunde typ svaret på alla frågor ..så om ingen sa nått så frågade han hela tiden mej "Emelie, du som e så duktig, kan du inte denna så blir det piskan" :P haha....men de borde man väll om man ska ha uppskrivning nästa dag ;O Fast de visste jue inte han (A) hihi ;)

Kändes verkligen som jag behövde en paus från pluggandet, så träffade Madde efter och åt på Mårtenssons (ovanligt) :P haha, Innan vi drog på bio för att se "Flickvänner från förr"! Riktigt bra film med allas vår favorit Matthew McConaughey i huvudrollen ;) Visst ska man tro på kärleken!



" Den världsberömda modefotografen Colin Mead är sinnebilden för en playboy. Han är snygg, självsäker och framgångsrik, framför allt när det gäller kvinnor. Han lever livets glada dagar och låter sig inte snärjas av någon. Colin verkar ha precis allt han önskar sig, allt utom kärlek. Men å andra sidan är kärlek inte något som Colin saknar eftersom han inte tror på kärleken. Faktum är att han ägnat hela sitt liv åt att hålla sig så långt som möjligt ifrån allt som påminner om kärlek. Men allt förändras då Colin återvänder till sitt föräldrahem när hans yngre bror ska gifta sig. Plötsligt ställs han öga mot öga med det förflutna. Och med en rad före detta flickvänner..."


Tack för en mysig kväll madde! Det behövdes ;D<3

Nu blir de läsa igenom körkortsboken lite..pappa ska förhöra mej sen så att jag kan det ordentligt ;) 

Kommentarer
Postat av: Madde

Tack själv rötte<3

2009-06-05 @ 11:35:50
URL: http://maddejurs.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0