Dagens shopping

Första lönen sen Mallorca måste firas med lite shopping ;)

Är helt frälst med Md formulations då jag själv är hudterapeut och bara vill ha det bästa för min hy. Md är ett cosmecutical märke som använder sig av AHA-syror i produkterna, dessa jobbar peelande, fuktgivande, antiage och renande. Redan efter första användning får huden en otrolig lyster och ser mycket friskare och klarare ut. En bra prova på produkt är md cleanser, en 2i1 rengöringsprodukt som man lägger på torr hy, tillsätter vatten och tvättar av. Låter du den ligga på i 10 min så får du en större peeling effekt av AHA-syrorna och du kommer garanterat se vilka effekter syrorna har på huden, promiss!!

Dagens shopping:
Daily peel pads, behandlande peeling pads med AHA-syra. Extra peeling. Används som behandlande produkt morgon/kväll under creme. Passar alla hudtyper, speciellt ojämn hudstruktur och acnetendens.

Continous renewal serum, fukt serum med AHA-syra. Peelande och fuktgivande. Används som behandlande produkt morgon/kväll innan creme. Passar alla hudtyper i behov av fukt.

Moisture defence antioxidant creme, fukt creme som passar de flesta hudtyper. Används efter behandlande serum morgon och kväll.

PUKKA cleanse, te som ska fungera renande på huden. Måste ju testa då kundförfrågan har varit stor!

O.P.I Rally Pretty Pink, looove it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0