Jobb, schteek, jobb

Nu va det evigheter sen jag skrev på bloggen! Inte lätt när man inte har nått internet förrutom i matsalen.. och vem vill sitta där och hänga på lunchen lixom?! Ett litet rum med massa spanjorer som skriker mjaaooo när man går förbi. Nejtack, schteek á la playa is the shiit ;)

Har hänt en hel del på sistone! Min älskade Natha har varit här och hälsat på.. miss her already! Spenderat några underbara nätter i Palma med shopping, god mat på fina resturanger och några kannor sangria. 10 dagar går alldeles för fort :(

Förra veckan blev det en spontantur till magaluf med Anton, Alexander, Mette och Malin. Gotta say, been there done that! Besökte beachklubben och de andra skandinaviska ställena.. och det var lika crazy som vanligt. Tror att en kväll i palma is more are style, classy! Not "less is more", trashy.

Idag tillbringas dagen med jobb 10-19, hunnit steeka lite på stranden under lunchen och det är verkligen döödsvarmt ute.. inne med för den delen. Tur att vi har en fläkt i receptionen annars skulle jag avlidit för länge sen! Kassan har lyckats pajja och vi är fullbokade hela dagen,dessutom är tecnico är på gran canaria.. greaat :/

Ikväll blir det troligtvis middag ute, är Edvins sista dag på showteam. So gotta say goodbyes! Sen mys med Malin och fortsättning på vår twilight maraton XD loove it!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0