Helg och mera plugg!

Skönt att dagens elektroterapiprov är över! Var inte särskillt svårt och jag fick apparaterna G5 och desinkrustation :)

G5 är en eldriven massageapparat som används på kroppen. Mycket lätt att använda, talk appliceras på huden för att få ett glid sen är det bara att köra!

Desinkrustation används för att underlätta porttömning av huden. En negativt laddad desinkrustationsgelé appliceras på huden. Terapeuten håller i en negativt laddad elektrod (katod) och kunden håller i en positiv laddad elektrod (anod). När strömmen slås på repellerar katoden (minus) och gelén som ligger på kundens hud varandra, eftersom minus och minus stöter bort varandra. Gelén tvingas alltså ner i huden och dras mot anoden i kundens hans som är plus laddad och kroppen används som vandringsled. Vid katoden (terapeuten) sker en förtvålning av huden där lut bildas, nervändarna blir bedövade, porerna öppnar sig och cirkulationen ökar samtidigt som smuts, talg och fett kommer upp till hudytan och blir rengjord på djupet.
Porttömning av huden sker manuellt. Därefter bytas polidariteten och man jobbar på plus istället, huden normala ph återställs, porerna stängs och nerverna får tillbaka sin känslighet.
En apparat som är supereffektiv vid klämning!

Nu är det iaf ur världen ;)

Väl hemma idag så skulle jag passa på att skriva färdigt mitt SPA-arbete som ska in på måndag. Men så blev det inte! Somnade med faktaboken i handen och vaknar sedan upp när det börjar bli mörkt ute :P Inte nog med det, så slocknar glödlampan i vardagsrumstaket?! Hmm, inte så lätt att nå upp där och ingen aning om hur man får ner lampan som fanns där när vi flytta in :P Så nu blir det plugg i halvmörker ist.. haha. Tur att det finns en dag imorron med (A) Lite idol blir det med :)

By the way! Tack Andy för att du kom igår :) Blev superglad och hade en jättemysig kväll (A) Tycker om dig <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0